Aşk Laftan Anlamaz dizisi 3. bölüm 2. fragmanında sürpriz sahne!

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 3. bölüm 2. fragmanında sürpriz sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 10:31

SHOW TV'nin yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz hızlı bir giriş yaptı. Yarın akşam 3. bölümü ile ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Oyuncuları ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'ın eğlence dolu ikinci bölümünün ardından 3.bölüm fragmanı da yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Hayat hiç beklemediği bir teklif karşısında büyük şaşkınlık yaşayacaktır. İşte Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm fragmanları..

Show TV'nin iddialı dizisi Aşk Laftan Anlamaz bu hafta 3.bölümü ile ekranlara gelecek. Aşk Laftan Anlamaz'ın yayınlanan 3.bölüm fragmanında Hayat'ı büyük bir sürpriz bekliyor. 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Aşk Laftan Anlamaz'ın ikinci bölümünde; Gerçek Suna’yı karşısında bulan Hayat, ne yapacağını şaşırarak güçlükle durumu geçiştirir. Korktuğu an gelmiştir ve yalanı açığa çıkacak mıdır? Üstelik Emine, Hayat’taki tuhaflığı fark edip kızının peşine düşerek Sarte’ye baskın yapar. Durumlar kızımız için daha da zorlaşacaktır. Hayat’ın yardımına her zamanki gibi Aslı ve İpek yetişir. Yapılacak tek şey Suna’dan birkaç gün daha izin almaktır. Hayat bunun mümkün olmadığını söylese de İpek bir yolunu bulacağına söz verir. Soluğu Suna’nın evinde alırlar. İpek ve Hayat, Suna’yı ikna edebilecekler midir? Bir taraftan da Murat’ın verdiği işlerle boğuşan Hayat, tuhaf testlere tabi tutulduğunu düşünür. Patronunun her şeyi öğrendiğinden şüphelenir. Bir de Didem’in kıskançlıkları ve diğer yanlış anlaşılmalar sonucu Hayat, gururuyla geleceği arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI



AŞK LAFTAN ANLAMAZ'IN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Aşk Laftan Anlamaz'ın ilk bölümünde; Hayat bir sabah uyandığında annesi Emine’yi karşısında bulur. Altı aydır iş bulamamasının sonucu olarak memleketine geri dönmeye zorlanır. Uzun yakarışlardan sonra yumuşayan Emine kızına sadece bir gün müddet verir. Hayat, telaşlı ve umutsuz bir şekilde görüşmeye giderken yakışıklı iş adamı Murat’la karşılaşır. Kavgalı bir şekilde ayrıldıktan sonra ikinci görüşmesi için, tekstil alanında önemli bir marka olan Sarte’ye doğru yola çıkar. Bitik bir halde asansöre bindiğinde ise küçücük bir yanlış anlaşılma sonucu kendini asistan olarak işe başlamış bulur, üstelik tamamen başka bir kimlikle! Hayat, bu olanları nasıl düzelteceğini düşünürken olaylar iyice arapsaçına döner. Ertesi gün işyerine gittiğinde karşısında Murat’ı görür. Üstelik patronu olarak! Bir an önce oradan kurtulmaya çalışan Hayat, iyice köşeye sıkışır. Çünkü yerine geçtiği Suna, tüm yaşananları öğrenmiştir.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KAVGA İLE BAŞLAYIP AŞKLA DEVAM EDEN BİR HİKAYE!

Bi Yapım’ın büyük bir merakla beklenen yeni projesi "Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

 

BAKMADAN GEÇME!