Aşk Laftan Anlamaz yeni fragmanında Hayat gözlerini açacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz yeni fragmanında Hayat gözlerini açacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 10:14

Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı izleyicilerini bekletmeden yayınlandı. Romantik komedi türündeki dizinin ekrana gelen son bölümünde final yangın sahnesiyle yapılmış, Hayat'ın baygın hali merak uyandırmıştı. Aşk Laftan Anlamaz yeni fragmanıyla birlikte Hayat'ın akıbetine dair ipuçları geldi. Peki, Hayat gözlerini açabilecek mi? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm öncesi yayınlanan 26. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen aşk dolu dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümde izleyiciler oldukça duygusal dakikalar yaşayacak. Yeni bölümde Hayat’ı kollarında baygın bir vaziyette hastaneye yetiştiren Murat, ona yaptıklarını hatırladıkça büyük bir pişmanlık duymaya başlar. Öte yandan Hayat’a takıntılı bir ilgi duyan Emre, son hamlesiyle Murat’a öldürücü bir hamle yapmaya hazırlanır. İşte, Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı.

İşte, Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı ve ilk detaylar!Hayat’ı kollarında baygın bir vaziyette hastaneye yetiştiren Murat, ona yaptıklarını hatırladıkça büyük bir pişmanlık duyar. Öte yandan Hayat’a takıntılı bir ilgi duyan Emre, son hamlesiyle Murat’a öldürücü bir hamle yapmaya hazırlanır ve bu hamleyi kısa sürede gerçekleştirir. Babasının şirkete başka bir ismi ortak ettiği haberini alan Murat, bu gizemli ortağın kim olduğunu sorgularken hazırlıksız olduğu bir anda Emre’yi karşısında bulur. Yeni ortağı, Hayat ile ilişkisinin bozulmasına neden olan Emre’nin ta kendisidir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk Laftan Anlamaz son bölümünde Hande Erçel ve Burak Deniz’in yanı sıra Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı gördüğü fotoğraf kareleriyle sarsılan Murat ve onun kafasından geçen düşüncelere bir türlü anlam veremeyen Hayat’ın birlikteliği son yaşananların gölgesinde devam etmektedir. Üstelik Haşmet Dede’nin hiç kimseye bir şey söylemeden ortalardan kaybolması ve yerini kimsenin bilmemesi ortalığı iyice karıştırır. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde Leyla ve Derya arasındaki soğuk savaş ise her yerde kendisini hissettirmektedir. Hayat’a karşılıksız hisler besleyen Emre ise Murat’ın canını yakabilmek için yeni arayışlardadır. Murat’ı en hassas yerinden bir kez daha vurmaya karar verir. Bu kez kurduğu plan daha sinsicedir. Haşmet Dede’nin izine ilk ulaşanlar Hayat ve Murat olur, bu ani yolculukta birbirlerine adeta öfke kusan ikili adeta bir aşk savaşı yaşar. Bu savaşın vereceği zararın ürkütücü boyutlara ulaştığı esnada ise bir mucize olur.

BAKMADAN GEÇME!