Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 10:38

Aşk Laftan Anlamaz macerasına kısa bir ara verildi. Sevilen programı yayın akışında göremeyen izleyiciler, dizinin 25. bölüm akıbetini merak etti. Peki, Hayat ve Murat'ın yeni maceralarını gözler önüne sermesi beklenen Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 25. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 25. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecanlı bir bölüm yayınlayacağının sinyallerini verdi. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen aşk ve romantizm dolu dizisi Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Herkes tarafından sevilen dizinin bu hafta ekranlarda yayınlanıp yayınlanmayacağı, yılbaşı akşamına denk gelmesi sebebiyle merak edildi. İzleyiciler, Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümü ne zaman yayınlanacak sorularına oldukça ilgi gösterdi. Peki, Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Yılbaşı nedeniyle pek çok kanal yayın akışında değişikliğe gitti, bu nedenle bazı diziler yayın akışından çıkartıldı. Yılbaşı programı sebebiyle ertelenen Aşk Laftan Anlamaz 25. bölümü 7 Ocak cumartesi akşamı Show TV'de olacak.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni fragmanına bakılırsa dizinin 25. bölümünde eğlenceli anlar yaşanıyor. Hayat ve Murat aşkında kıskançlık rüzgarları göze çarpıyor. Murat’ın İzmit’e gideceğini duyan Hayat’ın onun peşinde düşmesi birbirinden komik olaylara davetiye çıkarıyor. Evlilik hayali yarım kalan kalbi kırık Haşmet Dede’nin ortalardan kaybolması ise adeta kriz yaratıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!