Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm yeni fragmanında yüzük çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm yeni fragmanında yüzük çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 16:34

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanlarıyla yine çok iddialı gelişmelerin sinyalini günler öncesinden verdi. Romantizm dozu yüksek sahneleriyle özellikle genç kitlenin dikkatini çekmeyi başaran Aşk Laftan Anlamaz’ın her iki fragmanında dikkat çeken ayrıntılar var. Murat’ın sert tavırlarına daha fazla dayanamayan Hayat, yüzüğü çıkarıyor. Peki, ikilinin evliliği bu kadar kısa mı sürecek? İşte, Aşk Laftan Anlamaz yeni fragmanları!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz’ın yarın ekrana gelecek yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken yayınlanan fragmanlar, hem üzdü hem de kafalarda pek çok soru işaretine neden oldu: Murat ve Hayat boşanacak mı? Murat’ın annesini bulması dizideki dengeleri nasıl değiştirecek? Azime ve Haşmet cephesinde neler yaşanacak? İşte, Aşk Laftan Anlamaz’ın tüm bu soru işaretlerine neden olan 21. bölüm fragmanlarındaki detaylar ve dizinin bu haftaki bölümüne dair kısa bir özet!

Genç ve usta isimlerin bir arada yer aldığı dizinin ilk fragmanında Murat, annesinin yaşadığını öğreniyor. Tüm ısrarlara rağmen yeni bulduğu annesini sahiplenmek istiyor. Ancak yaşadıklarının acısını her defasından Hayat’tan çıkarması, onu yeni bir sürprizle karşı karşıya getiriyor. Sevdiği adamın tavırlarına daha fazla dayanamayan Hayat, evi terk ediyor. 

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz’ın 2. fragmanında ileri gittiğinin farkına varan Murat, Hayat’tan özür dilemeye gidiyor. Fakat Murat’ın ilgisiz ve kaba tavırlarından bunalan Hayat, onu çok sevmesine rağmen kararında inatçı davranıyor Hayat’ın kapısına dayanan Murat “Hadi gidiyoruz” derken Hayat ise “Ben seni terk ettim. Artık çok geç.” cevabını veriyor. Bu yanıtla birlikte Murat neye uğradığını şaşırırken Hayat ise gözyaşlarına boğuluyor. 

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Aşk Laftan Anlamaz”ın 21. bölümünde; Murat’ın yıllar sonra annesine ulaşmak üzereyken elinden kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Murat bu olaydan Hayat’ı sorumlu tutup bunun acısını ondan çıkarırken, Hayat son günlerde yaşadıkları nedeniyle fazlasıyla gergindir. Şirkete yeni gelen Emre, ikilinin arasını iyice açarken Sarte’deki özel bir organizasyon olayları iyice tırmandırır. Murat’ın tartışma sırasında ettiği cümle ise aralarındaki bağı koparacaktır. Hayat için yapacak terk şey vardır artık. Tüm bunlar olurken İpek ve Kerem arasındaki gelişme, Haşmet’in büyük sürpriziyle iyice renklenir. Murat’a gelen telefon ise başka olayların fitilini ateşleyecektir. 

BAKMADAN GEÇME!