Aşk-ı Roman dizisinin oyuncuları kimdir? Evlilik programıyla ismini duyuran Hanife Gürdal diziye dahil oluyor

Güncelleme Tarihi:

Aşk-ı Roman dizisinin oyuncuları kimdir Evlilik programıyla ismini duyuran Hanife Gürdal diziye dahil oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 18:20

Aşk-ı Roman dizisinin oyuncuları birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Aşk-ı Roman dizisi başladığı günden itibaren diziseverlerin ilgisini çekti. Dizinin oyuncu kadrosunda evlilik programlarında adlarını duyurmuş renkli kişilikler bulunuyor. Diziye en son katılan Hanife Gürdal ise evlilik programlarında oldukça dikkat çekmişti. Peki, Aşk-ı Roman dizisinin oyuncuları kimdir?

Haberin Devamı

Evlilik programıyla ismini duyuran Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından Aşk-ı Roman dizisine transfer olduğunu duyurdu. Günlük dizi Aşk-ı Roman’ın oyuncuları yeniden gündeme geldi. Peki Aşk-ı Roman’ın oyuncuları kimler? Kadroya yeni dahil olan Hanife Gürdal kimdir?

AŞK-I ROMAN OYUNCULARI

SOLMAZ ÇİROS

19 yaşında olmaz Solmaz Çiros İzmir doğumludur. Bir roman kızı olan Solmaz oynamayı çok seven, neşeli, güler yüzlü bir kızdır. Hayatında evlilik yaşamayan Solmaz evlilik programına katılmış ve hayat arkadaşını aramıştır. Solmaz Çiros 1.70 boyunda ve 1.55 kilodadır.

KAAN GÜVENİLİR

Evleneceksen Gel programının en karizmatik damat adaylarından Kaan 27 yaşındadır. Kaan 1.84 boyunda ve 78 kilodadır. Tekstille iglilenmekte, merter de kendi iş yeri olan, daha önce hiç evlilik yaşamamış, bakımlı ve yakışıklılığı ile herkesin dikkatini çeken Kaan, anne ve babasından ayrılmış 10 kardeşten sadece biridir.

Haberin Devamı

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

22 yaşında olan İzmir Torbalı doğumlu Hanife lise mezunudur. 1.64 boyunda ve 59 kilodadır. 1 yıla aşkın süredir Esra Erol’un programında talibini arayan Hanife Gürdal daha sonra Zuhal Topal’ın programına katılmış taliplerine ret cevabı vermesiyle ünlenmiştir.
Hanife Gürdal’ın 3 kardeşi vardır ve daha önce hiç evlenmemiştir.

 

 

 

Sinemalarda güçlü filmler boy göstermeye başladı!

 

BAKMADAN GEÇME!