Aşk hayvansal bir güdü

Güncelleme Tarihi:

Aşk hayvansal bir güdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 00:00

Amerika’nın en çok kazanan kadın oyuncularından Jennifer Aniston, Elle Luxe dergisine konuştu. Özel hayatı hakkında sürpriz açıklamalarda bulunan 40 yaşındaki yıldız, “Bence aşkın kanunları yok. Aşk hayvansal bir güdü. Kuralları o koyuyor, sen ise sadece seyirci kalıyorsun. Onu kontrol altına alman mümkün olamıyor!” diyor.

Haberin Devamı

JENNIFER ANISTON FOTOĞRAFLARI

Derginin kapağını, 40 yaşındaki seksi oyuncu Jennifer Aniston süsledi.

Jennifer Aniston Amerikan televizyon tarihinde en çok para kazanan ve en çok izlenen aktrislerinden biri. 2007 yılında, genç yıldız çoktan başarı merdivenlerini hızla tırmanmış biri olarak, satış rekorları kıran bir yıldız haline gelmişti. Forbes dergisindeki değerlere göre 75 milyon sterlin servetiyle Hollywood’un en zengin ve tabii ki de en güzel saçlarına sahip olan kadını seçildi.

Genç kadının sözleri sevenleri tarafından oldukça ciddiye alınıyor, içimizden bir ses onun çok daha fazlasını anlatmak istediğini söylese de o suskunluğunu koruyor. O hiçbir zaman basına içini dökmedi, hiçbir zaman da dökmeyecek gibi gözüküyor.

“İnsanların biraz anı yaşamaları gerektiğini düşünüyorum. Bizler geçmişi eşelemekle ve geleceği merak etmekle o kadar vakit kaybediyoruz ki. Amacım, hayatınızı boş verip keyfinize bakın demek değil, sadece şunu söylemek istiyorum ki, aslında hepimiz hak ettiğimiz yerdeyiz. Ben dahil! Kendi hareketlerime karşı, geçmişime karşı, kararlarıma karşı hiç pişmanlık duymuyorum. Halk tarafından beni tanımlayan hiçbir kelimeyi kendime yakıştırmıyorum. Dolayısı ile kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendi şirketimi kurdum ve çok gurur duyduğum iki filmin yapımcılığını üstlendim. Müthiş arkadaşlara sahibim. ışte insanlar bu detaylardan hiç bahsetmiyorlar.”

/images/100/0x0/55ea938bf018fbb8f8890324

Haberin Devamı

BİR KERE BOTOKS YAPTIRDIM

Şu anda gerçekten olmak istediği yerde mi? Bu yolculuk boyunca neler öğrendi?
“Olduğum yerde mutlu olmayı, olabilmeyi öğrendim (Kahkalarla gülüyor). Gerçekten, sadece kendim olmayı ve mutlu olmayı öğrendim. Başkalarının, herhangi birisinin senin hakkında ya da durumun hakkında ne düşündüğünü umursamamayı öğrendim. ınsanların her daim eleştirileri olacaktır, sen de her zaman onların yanlış düşüncelerini düzeltmekle vaktini harcayacaksın.”

Hiçbir zaman kendi tarafından doğruları anlatma isteği duymayacak mı? “Öyle bir şey yapsam dahi benim hiçbir kazancım olmayacak. Herkes söylediklerimin içinden cımbızla kendi duymak istediğini seçecek ve benim söylediklerim yanlış anlaşılacak...”

Jennifer estetik operasyon konusunda oldukça açık sözlü “Botoks’u bir defa denedim ve hiç bana göre bir şey olmadığını anladım. Sanki kafamda bir ağırlık varmış gibiydi. Birçok yıldız bugün botoks yaptırıyor fakat bence asıl kadınları yaşlı gösteren onların bu kadar genç kalmak için verdikleri mücadele. Kadınları görüyoruz, gençleştiklerini sanıyorlar ama aslında kaç yaşlarında olduklarını bir bakışta anlayabiliyoruz. Kozmetik sektörünün bu buluşları bence insanların yüzündeki mimikleri yok ediyor.”

Haberin Devamı

Çok hamburger yersem rol vermezler

Jennifer bir Hollywood yıldızı olarak oldukça gerçekçi, “Her gün hamburger ve patates kızartması yersem, bana bugün gelen rollerin bir daha gelmeyeceğini biliyorum. Böylece sadece karakter oyuncusu olarak filmlerde rol almaya başlarım. Bu belki kulağa olası gelebilir, ama şimdilik daha böyle bir değişiklik için çok erken.” Jennifer’ın kendisine olan güveni onun kendisiyle çok mutlu olmasına sebep oluyor.

“Gerçekten çok huzurluyum. Hayatımda kendimi hiç bu kadar iyi hissetmedim. Bence bu enerjim herkes tarafından hissediliyor.”

“En sevdiğim şeyler arasında güzel bir şarap eşliğinde terasıma uzanıp gün batımını izlemek yer alıyor. Hep kız arkadaşlarımı arayıp onların da bana katılmasını söylüyorum. Benim keyif aldığım şeyler, düşünülenin aksine çok basit şeyler…”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!