Aşk gemisinde tatil

23 yıl evli kaldığı Aslı Soyak’tan boşanan Erkut Soyak’ın Ayşe San’la görüştüğü konuşuluyordu. Soyak’la San’ın aşk yaşadığını, birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen ve gazetecilerden köşe bucak kaçan sevgililer önceki gün tatil yaptıkları Göcek’te görüntülendi.
Muhabir arkadaşım İbrahim Şahin’in Göcek’te demirli olan gemilerinde fotoğraflarını çektiği sevgililer, görüntülendiklerini fark edince denize girmek yerine arkadaşlarıyla sohbet ederek
vakit geçirdi.

Yasak aşk değil

Ayşe San, ‘yuva yıkan kadın’ gibi gösterilmesinden rahatsızlık duyduğunu ve Erkut Soyak ile eşi Aslı Soyak’tan ayrıldıktan iki yıl sonra flört etmeye başladığını söylemişti.

Taksim’de eğlence yeniden başlıyor

Gezi Parkı olayları nedeniyle birçok etkinlik ve konser iptal edilmişti. Şimdi eğlence yeniden başlıyor. Taksim Sıraselviler’deki Dali Club’da bu akşam İsrailli DJ Yahel performans sergileyecek. Gece, profesyonel dansçıların gösterileriyle renklenecek.

Haberin Devamı

Best Of Magazin yayında

Yayın hayatına yeni başlayan BestOfMagazin.com sitesi, Emirgan’daki La Boom’da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Sitenin kurucusu Efe Duru’nun ev sahipliği yaptığı tanıtıma, Murat Cevahir, Yelda Demirören, Uğur Karabayır ve Özge Ulusoy’un da aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Patronlar Gezi Parkı’nda

Gezi Parkı’nda başlayıp tüm Türkiye’ye yayılan eylemlere iş dünyasının desteği sürüyor.
Aralarında eski TÜSİAD başkanlarının da olduğu işadamları, tatile çıkmak yerine gece gündüz Gezi Parkı’na gidip gösterilere katılıyor.
“Müşterilerimi dinlemek zorundayım. Halkın bu denli karşı çıktığı bir projede yer almamız mümkün değildir” diyen Cem Boyner’den sonra İstanbul’un ilk AVM’lerinden Akmer-
kez’in sahibi, eski TÜSİAD Başkanı Ömer Dinçkök ile eşi Ayşegül Dinçkök de protestoya destek verdi, Gezi Parkı’ndaki eyleme katıldı.
Eşiyle gittiği parkta bol bol fotoğraf çeken Ayşegül Dinçkök, Twitter hesabına da eylemin ilk günü çadırına yer beğenmediği için Gezi Parkı’nda konaklamadığını ama şimdi yer bulamadığı için pişman olduğunu yazdı.

Konumuz büyümeyen erkekler

Nişantaşı City’s AVM’deki Mahalle’de her ay düzenlenecek olan “Ayşe Arman ile Mahalle Sohbetleri”nin ilki önceki gün yapıldı.
Kadın-erkek ilişkilerinin konu edildiği etkinliğin konuğu, uzman psikolog Ani Eryorulmaz’dı.
Arman’ın psikolog koltuğunda eşiyle yaşadığı sorunları anlatan ‘Aslı Gerçek’ isimli hastayı canlandırdığı mini bir oyunla başlayan sohbet, soru-cevap bölümüyle devam etti.
Ünlü isimlerin katıldığı etkinlikte Ani Eryorulmaz, ‘büyümeyen erkek sendromu’ndan da bahsetti ve “Büyümeyen erkekler için eğlenmek büyük önem taşır. Ciddi bir ilişki yaşamak istemezler. Büyümeyen erkekleri de biz yetiştiriyoruz ve onlara annelik yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Terasa taşındı

İlgi Gövsa, Yavuz Coşar ve Abdurrahman Kılıç’ın işlettiği Asmalımes-
cit’teki Mor Meyhane, havalar ısınınca kış boyunca hizmet verdiği binanın teras katına taşındı. Geçtiğimiz yaz Çeşme’de de şube açtıklarını söyleyen Yavuz Coşar, “Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda Mor Meyhane bu yaz İstanbul’da hizmet verecek. Geleneksel lezzetleri fasıl eşliğinde haftanın yedi günü İstanbullularla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları