Aşk evliliği mi zorunluluk mu

Güncelleme Tarihi:

Aşk evliliği mi zorunluluk mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2006 00:00

Matt Damon ile garson sevgilisi Luciana Bozan, sessiz sedasız evlendi. Ama ikilinin tören sonrası yaşadıkları, çiftin aşk evliliği yapmadığı, Bozan’ın hamileliği nedeniyle mecburen nikáhlandığı ihtimalini akıllara getirdi.

Seksi oyuncuların, ünlü mankenlerin en tehlikeli rakipleri, garsonluk yapan güzeller... Son zamanlarda Hollywood’un ünlü bekarları, sevgililerini ve eşlerini çekici garsonlardan seçmeye başladı. Kısacası ünlü mekanlarda çalışan garsonlara gün doğdu.

Hollywood’un garson gelinlerine bir yenisi eklendi. Matt Damon, iki yıldan beri beraber olduğu Luciana Bozan ile New York belediyesinin nikáh salonunda sessiz sedasız evlendi. Oysa 35 yaşındaki aktörün evlenmeye niyetli olmadığı, müzmin bekar dostu George Clooney’nin izinden gideceği sanılıyordu.

Ancak Damon, sevgilisinin üç aylık hamile olduğunu öğrenir öğrenmez, belediyeye başvurup nikáh için gün aldı. Bu sade nikáh töreninde, gelinin ilk eşinden olan yedi yaşındaki kızı Alexia, Matt Damon’ın birkaç arkadaşı ve Belediye Başkanı Mike Bloomberg’ten başka kimse yoktu.

Doğrusu, törenin havasına bakılırsa, ikilinin bir aşk evliliği yaptığını söylemek zor. Bir kere tören çok kısa sürdü. İkincisi nikáhtan hemen sonra damat evine döndü ve spor bir kıyafet giyip arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Ayrıca yeni evli çift, balayı gezisine çıkmak şöyle dursun, bunu kutlamak için dostlarıyla birer kadeh şampanya bile içmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!