'Aşk Da Yorulur' büyük ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Aşk Da Yorulur büyük ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 15:05

ŞAİR Mehmet Sadık Kırımlı'nın bu yıl Attila İlhan Emek Şiir ödülü'nü de aldığı 'Aşk Da Yorulur' isimli son şiir kitabının tanıtımı, Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Dostları ve sevenlerinin yalnız bırakmadığı etkinlikte Şair Kırımlı'ya eşi Birten Kırımlı eşlik etti. Şair dostları; Cem Seyhun Ünbay, Hüseyin Yurttaş, Veysel Çıldır, Hayri Oğuz ve etkinliğin sunumunu üstlenen Osman Akbaşak, gece boyunca Kırımlı'nın 'Aşk Da Yorulur' kitabından şiirler okudu.
Etkinlikte ayrıca Şair Kırımlı'nın kitabı eleştirmen Pınar Üretmen, şair-yazar Aydın Şimşek ve Fergun Özelli tarafından irdelendi. Mehmet Sadık Kırımlı için 'İçli ve özgün bir şair' tanımlaması yapılırken, dile hakim, duru ve temiz bir dille şiirlerini yazdığı da belirtildi. Kırımlı'nın çok iyi bir şair olmasının yanı sıra, "Yardımsever, güvenilebilecek, sığınılabilecek bir liman ve bir İzmir beyefendisi" olduğu da dile getirildi.

 

Haberin Devamı

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Dostlarının sözleri karşısında duygulanan Şair Kırımlı ise yaptığı konuşmada kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederek, "Sizlere hep güzel şeyler sunmaya çalıştım. Görüyorum ki yıllar içinde çok dost biriktirmişim. Beni çok mutlu ettiniz" dedi. Yazar-şair Gülseren Mungan da sürpriz yaparak uduyla üç şarkı seslendirdi. Pek çok ödülü ve dört şiir kitabı bulunan 81 yaşındaki Kırımlı, gece sonunda kitabını dostları için imzaladı.

BAKMADAN GEÇME!