Aşk bacayı sardı

Kuruçeşme’deki Royal Motors’un sahibi rallici Artuğ Aysal’ın adı 2009’da Sezen Aksu ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Haberin Devamı

Ayrı yaşadığı eşinden boşandığını öğrendiğim Artuğ Aysal, ayrılığın ardından İrem Güreli ile yeni bir aşka yelken açtı. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndaki Biber’de gördüğüm sevgililer, önceki gün de Salomanje’de baş başa yemek yiyordu. Geçtiğimiz yıl işletmeci Kaya Demirer’den boşanan İrem Güreli, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Serdar Bilgili ile görüntülenmişti.

Çocuklar için süt

Çocuklar için düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Sitare Akdilek bugün, “L’era Fresca Çocuk Partisi” düzenliyor. Levent’teki Partykids’te yapılacak etkinlikte, L’era Fresca’nın özel üretimi olan cam şişe sütlerini çocuklarla tanıştıracak.

İlkbahar-yaz defilesi

Beymen, 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını bugün Nişantaşı mağazasında düzenleyeceği ‘trunk show’ ile tanıtacak. Beymen Kreatif Direktörü Murat Türkili’nin sunumuyla yapılacak mini defilede moda tutkunlarına tüyolar da verilecek.

Günübirlik detoks

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ’un da aralarında olduğu birçok ünlü ismi forma sokan Karen-Tony Hill çifti, önceki gün Four Seasons Hotel’de  ‘Sağlıklı Yaşam İçin Bilinçli Beslenme’ semineri verdi. Çağdaş Eğitim Vakfı yararına, Berrin Yoleri’nin ev sahipliğinde  “Bırakın Gıda İlacınız Olsun” sloganıyla düzenlenen seminere katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri sekiz saat boyunca detoks ve Tony Hill eşliğinde uygulamalı olarak egzersiz yaptı.

Önce kadın

Molu Mücevher, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için ‘Her damla gözyaşı pırlanta kadar değerlidir’ sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesini önceki akşam Adile Sultan Sarayı’nda tanıttı. Gecede, modacı Tanju Babacan’ın Molu mücevherleri eşliğinde “Önce Kadın” adlı defilesi de yapıldı. Defilede, Huysuz Virjin tiplemesi ile tanınan Seyfi Dursunoğlu baş manken olarak podyuma çıktı. Defilenin ardından sahneye çıkan Emel Sayın “Kimseye Etmem Şikayet Ağlarım Halime” şarkısını okuyarak bu şarkının şiddet gören kadının hislerini anlattığını ifade etti.

Yönetmen sevgili

Cefi-Yasemin Kamhi’nin uzun zamandır ortalarda görünmeyen küçük kızı Lara, Hakan-Evelise Kosif’in düğününde ortaya çıktı. Beş yıl önce yönetmen Eli Kasavi ile aşk yaşamaya başlayan Kamhi, Londra’da yaşadığı sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

Çalsın sazlar

Haberin Devamı

Usta oyuncu Mustafa Alabora, yeni yaşını bu yıl da yakın dostları ve öğrencileriyle kutladı. Geçtiğimiz akşam Despina’nın Meyhanesi’nde düzenlenen partiye, Haldun Dormen, Halil Ergün, Göksel Kortay, Mehmet Yaşin, Adalet Ağaoğlu, Nebahat Çehre, Atacan Arseven, Nazım Bezmen, Gülten Kaya, Arzu Okay, Atilla Kıyat, Yüksel Aksu, Mehmet Turgut, Altın Pınar gibi ünlü isimler katıldı.

Siyah gece

Soyak Holding sahibi Erkut Soyak, yeni rezidans projesi Soyak Soho’yu bugün Esma Sultan Yalısı’nda bir davetle tanıtıyor. Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel’in ev sahipliği yapacağı gecede Black olarak tanınan “Wonderful Life”, “Everything Coming Up Roses” ve “Sweet Smile” gibi unutulmaz şarkıların solisti Colin Vearncombe sahneye çıkacak.

Coşkun eğlence

Haberin Devamı

Erol ve Varol Kaynar’ın sahibi olduğu Eksen Grup bünyesinde hizmet veren Akaretler’deki Kalamata Meyhane’de çarşamba akşamları Coşkun Sabah sahneye çıkıyor.

Yazarın Tüm Yazıları