Asitçiye yumruk

Güncelleme Tarihi:

Asitçiye yumruk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 21:44

3 yaşındaki yeğeninin yüzüne asit atmaktan cezaevine giren Cihan Araçman’ın bir mahkûmun yumruklu saldırısına uğradığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ATAŞEHİR'de bir kebap restoranının oyun alanında, eşinin kızkardeşinin 3 yaşındaki çocuğunun yüzüne asit atarak bir gözünün kör olmasına ve yüzünün yanmasına neden olan Cihan Araçman’ın (33) geçen hafta Maltepe Cezaevi'nde yumruklu saldırıya uğradığı öğrenildi.

İddiaya göre cezaevindeki revire gitmek için koridorda yürüyen Araçman’ı tanıyan bir mahkûm, üzerine atlayarak birkaç yumruk vurdu. İnfaz koruma memurları tarafından olay büyümeden engellenirken, Araçman’ın, 3 kişilik koğuşta tek başına kaldığı öğrenildi. Anadolu Adliyesi Cezaevlerinden Sorumlu Başsavcı Vekili Hüseyin Aksu, Araçman’ın şişli saldırıya uğradığı iddialarını ise yalanladı.

ADLİ TIP’A SEVK EDİLDİ

1 ay önce yakalanan Araçman,  Anadolu 1’inci Sulh Ceza Hâkimliği’nde suçunu itiraf etmiş, yeğenini aile içinde çok fazla ilgi gördüğü için kıskandığını, amacının onu korkutmak olduğunu söylemişti. Cihan Araçman, soruşturmayı yürüten savcı Bülent Canoğlu tarafından akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!