Aşık Veysel türküleri seslendirildi

Güncelleme Tarihi:

Aşık Veysel türküleri seslendirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 14:52

Aşık Veysel türküleri seslendirildi

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da Türk Halk Müziği sanatçısı Nida Ateş'in konuk olarak katıldığı AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu tarafından Aşık Veysel Türküleri konseri düzenlendi.

AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu'nun Aşık Veysel Türküleri konseri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. THM sanatçısı Nida Ateş konuk olarak katıldığı konseri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Yüntaş AŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve çok sayıda sanatsever izledi.

Aşık Veysel'in hayatı ile sanatsal kişiliğinin anlatıldığı ve sadece Aşık Veysel türkülerinin seslendirildiği konserde, şef Servet Yaşar yönetimindeki AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu koro ve solo performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı.

THM sanatçısı Nida Ateş ise konserin son bölümünde sahneye çıktı ve Aşık Veysel türkülerinden oluşan küçük bir resital sundu. Konser sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Nida Ateş ve AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu adına şef Servet Yaşar'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!