ASİD'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güncelleme Tarihi:

ASİDden Cumhuriyet Bayramı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 12:03

ASİD'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- ANADOLU Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 94’üncü yıldönümünü büyük bir gurur ve mutlulukla kutladıklarını söyledi.
Dr. Yıldırım, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Egemenliğin millette olduğu Cumhuriyet, bir yönetim şeklinden öte, yaşam biçimidir. Cumhuriyet’le millet olunur, bağımsız vatanda yaşayabilir" dedi. Cumhuriyet’in varlığını sürdürebilmesi için, mili birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Dr. Yıldırım, şöyle devam etti:
"Tarihimizin en kara günlerini liderliğini Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı Kurutuluş Savaşı’nda bir olarak verdiğimiz mücadele sayesinde atlattık. Bu birlik ve beraberlik Türkiye Cumhuriyeti’ni dünya var oldukça yaşatacaktır. Cumhuriyetin ilan edilişinin 94’üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlarken, yaşadığımız bu güzel ülkeyi bizlere armağan etmek için canlarını hiçe sayan Büyük önderimiz Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!