Asfalt, Çamlıca'dan start aldı

Güncelleme Tarihi:

Asfalt, Çamlıcadan start aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 11:38

Asfalt, Çamlıca'dan start aldı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KÖYDES projesi kapsamında Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi  Çamlıca Köyünde 8 kilometrelik asfalt çalışması başladı. Çalışmaya Katılan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktan yaptığı açıklamada Kırıkkale geneli 145 kilometre asfalt ve altyapı çalışması yapılacağını belirtti.
Bahşılı'nın Çamlıca Köyü'nde 8 kilometrelik asfalt çalışmasına Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara katıldı. Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Vali M. İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Geneli 145 kilometre çalışma yapılacağını ve çalışmalara Çamlıca köyünden başladıklarını ifade etti. Konuşmasının devamında Vali Haktankaçmaz :“KÖYDES Programı dahilinde Çamlıca da ki çalışmalara 20 personel, 1 Yükleyici, 2 Distribütör, 1 Silindir, 1 Role Tank ile yapılacak. Burada ki çalışmaların bu yıl sonu bitmesi planlanıyor" dedi.
Vali Haktankaçmaz, "Diğer İlçelerimiz ve Köylerinde de sathi kaplama çalışmalarımız devam edecek. İller bankasından alınan kredi ile de sıcak asfalt çalışmalarımız başlayacak. Kırıkkale genelinde 115 kilometre sıcak asfalt 34 kilometre de 1'inci ve 2'inci kat sathi kaplama şeklinde toplamda 145 kilometre asfalt çalışmalarımız olacak" dedi. 
Açıklamadan sonra soruları cevaplayan Vali Haktankaçmaz işçilerle çay içip sohbet ettikten sonra Çamlıca Köyüne ziyarette bulundu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!