ASF Otomotiv Fortune 500’de

Güncelleme Tarihi:

ASF Otomotiv Fortune 500’de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 14:12

ASF Otomotiv, en başarılı şirketlerin yer aldığı Fortune 500 listesine üst üste ikinci kez girmeyi başardı.

Haberin Devamı

ASF Otomotiv, geçtiğimiz yıl ilk kez girdiği Fortune 500 listesinde bu yıl da kendisine 329. sırada yer buldu. Renault, Dacia, Ford ve FIAT gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki yetkili satıcılıklarının yanı sıra Avrupa’nın dev kiralama şirketlerinden Europcar ve kiralama sektöründe fark yaratan Interrent’in Türkiye’deki operasyonlarını yürüten ASF Otomotiv, üst üste ikinci kez girdiği listede derecesini de yükseltmeyi başardı. 

Fortune 500 listelerinde ciro, aktif toplamlar ve öz kaynaklar sıralamalarının ayrı ayrı üçünde de derecesini yükselten ASF Otomotiv, şirket cirolarına göre yapılan sıralamada 348. sıradan 329. basamağa tırmandı. Son yıllarda yaptığı dev yatırımlar ve gerçekleştirdiği projeler ile bir ivme kazanan ASF Otomotiv, aktif toplamlara göre yapılan sıralamada 79 sıra birden atlayarak 313. sıradan 244. sıraya kadar yükseldi.

ASF Otomotiv CEO’su Serdar Telci; “Bu yıl içerisinde inşaatı planlanan ve proje çalışmalarının başladığı, Renault, Ford, Europcar, Interrent ve CARROS markalarımızın faaliyetlerini sürdüreceği toplam 32.000m2’lik fiziki yatırım için düğmeye bastık” mesajını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!