Asena Atalay magazin programı sunucusu oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay magazin programı sunucusu oluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 12:29

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’li ünlü futbolcu Caner Erkin ile olan 6 yıllık evliliğini noktalayan Asena Atalay, yakında bir kanalda yayınlanan magazin programı sunmaya hazırlanıyor. Asena Atalay böylelikle magazinciler ile meslektaş olduğunu söyleyerek onlardan torpil istedi.

Haberin Devamı

Asena Atalay, ilerleyen günlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programında sunuculuk yapacak. Sunuculuk hazırlıkları içinde olan Atalay, magazincilerden açık açık torpil istedi.

Atalay magazincilere, “Yakında meslektaş olacağız. Hakkımda kötü bir şey yazmayın. Sizlerden biri olacağım. Beni koruyun, kollayın.” diye konuşarak magazincilerden torpil istedi.

Otopark olayına da açıklık getirdi…

Asena Atalay, geçtiğimiz günlerde Kanyon AVM’ de engellilere ait olan bir otoparka kendi aracını park etmesi ile ilgili, “Hiç de yazıldığı gibi değil. Dalgınlığıma geliyor. Burada bir kasıt yok.” diyerek duruma açıklık getirdi.

Asena Atalay magazin programı sunucusu oluyor

Haberin Devamı

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’ de dünyaya geldi. Aslen Antalya’ lıdır. Atalay, varlıklı turizmci bir ailenin kızıdır ve bir erkek kardeşi vardır. Liseyi Denizli’ de okudu ve ardından İspanya’ ya gitti. İspanya’ da iki buçuk yıl okudu ve Türkiye’ ye geri döndü. Eğitim hayatına Türkiye’ de devam etti. Fenerbahçe’ li futbolcu Caner Erkin ile 6 yıl evli kaldı, Çınar isimli bir oğulları oldu ve geçtiğimiz günlerde boşandılar.

 

BAKMADAN GEÇME!