Asena Atalay, Caner Erkin'in yeni hayatını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Asena Atalay, Caner Erkinin yeni hayatını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 13:39

Kanal D ekranlarının sevilen programı 'Renkli Sayfalar'a Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay konuk oldu.

Haberin Devamı

Caner Erkin'in Dilan Sunar'la olan ilişkisi hakkında konuşan Atalay, şunları söyledi;:

Bu tarz haberler ile Caner'in demorolize edilmesini istemem, her zaman yanındayım, yanında olmaya da devam edeceğim. Caner mutlu ise mutluyum, ben mutluysam o da mutludur. Yani bizim çok iyi bir bağımız var, iyi bir dostluğumuz var her şeyden önce… O benim abim, babam… Caner hiç benim üzülmemi istemez, ben de onun istemem, ölene kadar yanındayım.

Asena Atalay, Caner Erkinin yeni hayatını değerlendirdi


CANER'İN DÜĞÜNÜNE GİDERİM
'Caner evlenirse düğününe gider misin?' sorusuna da cevap veren Asena Atalay 'Olabilir niye olmasın ki, gerçekten dostuz, birçok insan için anlaşılması zor bir durum olabilir ama neden olmasın ki, gerçekten iyi bir kız olabilir, iyi anlaşabiliriz. Gerçekten Caner'in mutluluğu önemli, başka bir durum yok yani ' dedi.

Haberin Devamı

Asena Atalay, Caner Erkinin yeni hayatını değerlendirdi

Asena Atalay, Caner Erkinin yeni hayatını değerlendirdi

Dilan Sunar kimdir?

Geçtiğimiz günlerde kamp için Antalya’da bulunan Türk Milli Takımı’nın futbolcusu Caner Erkin, Antalya gecelerinde kumral bir güzelle objektiflere yakalanmıştı.

Erkin, kız arkadaşıyla bir restoranda yemek yedikten sonra samimi görüntüler vermiş ve kız arkadaşının kim olduğu merak edilmişti.

Ancak o güzelin üniversite öğrencisi Dilan Sunar olduğu ortaya çıktı. Okan Üniversitesi'nde okuyan Sunar Antalyalı bir ailenin kızı.

İddialara göre Caner Erkin, Asena'dan boşanmadan önce Dilan Sunar ile tanıştı. İkili arasındaki arkadaşlık zamanla aşka dönüştü. Fanatik Fenerbahçeli olan Sunar, sık sık Caner Erkin'in maçlarını izlemeye gidiyor.

Öte yandan ikilinin o gece kullandıkları arabanın Dilan Sunar'a ait olduğu ortaya çıktı. Sunar yaklaşık bir hafta önce yeni aracının plakasını almış.

BAKMADAN GEÇME!