KİLİS HABERLERİ

Aşçılık öğrencileri HORECA Günleri'nde

DHA
19.04.2016 - 10:32Son Güncelleme :
DHA

Songül ALTIAYLIK/KİLİS, (DHA)- KİLİS 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Gaziantep'te düzenlenen HORECA günlerine katıldı.

Gaziantep'te bir hiper market tarafından gastronomi profesyonelleriyle yeni lezzetleri ve profesyonel müşterilerine sunduğu çözümleri buluşturmak amacıyla Türkiye çapında düzenlediği HORECA günlerine katılan öğrenciler, ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ile tanışma ve aşçılık mesleği hakkında sohbet etme şansına sahip oldu. Bu kapsamda, en hızlı yaprak sarma etkinliğinde Aşçılık Programı öğrencilerinden Arife Semiz ikinciliği kazandı. HORECA günlerinde öğrencilere Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Melda Harbalıoğlu ile Aşçılık Programı öğretim elemanlarından Öğrretim Görevlisi Fethullah Yıldız da eşlik etti.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin Çınar da öğrencilerin meslekleri ile ilgili etkinliklere katılmaları ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda, bu tür organizasyonların çok faydalı olduğunu belirtti. 

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Kilis haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Kilis ilinden Aşçılık öğrencileri HORECA Günleri'nde hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 19 Nisan 2016 tarihinde saat 10 32’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Aşçılık öğrencileri HORECA Günleri'nde haberi güncellenecektir.

KİLİS İLÇELERİ
    KİLİS NAMAZ VAKİTLERİ
    18 Kasım 2017, Cumartesi
    • İmsak
      05:27
    • Guneş
      07:06
    • Öğle
      12:27
    • İkindi
      15:11
    • Akşam
      17:29
    • Yatsı
      18:56
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı