Gündem Haberleri

    Aşçılara yemek dersi

    Hürriyet Haber
    30.09.2000 - 00:00 | Son Güncelleme:

    ALANYA Profesyonel Aşçılar Derneği'nin düzenlediği yemek süsleme kursunu bitiren aşçılara sertifikaları varildi. Ananas Otel'de düzenlenen törende konuşan Dernek Başkanı Mesut Önal, aşçıların sadece yemek pişiren insanlar değil, aynı zamanda birer sanatçı olduklarını söyledi.

    YEMEKLER SERGİLENDİ

    Başkan Önal, ‘‘Türk mutfağının turizmde önemli bir yeri var. Biz aşçılar olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz’’ dedi. 1 hafta süren kurstan sonra da çeşitli sebze ve meyve unsuruyla zengileştirilen yemekler sergilendi.

    Etiketler:
    

    EN ÇOK OKUNAN HABERLER

      Sayfa Başı