ASBİR'den Sivas Belediyesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ASBİRden Sivas Belediyesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2018 16:38

ASBİR'den Sivas Belediyesine ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- AVRUPA'da yaşayan Avrupa Sivaslılar Birliği Federasyonu (ASBİR) Genel Başkanı Yüksel Önder ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Sivas Belediyesini ziyaret etti. 
ASBİR Başkanı Yüksel Önder ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri çeşitli ziyaretler için Sivas'a geldi. Ziyaretler kapsamında Sivas Belediyesini ziyaret eden ASBİR yönetimi, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ile bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan ASBİR Genel Başkanı Önder, "Her yıl en az bir sefer Sivas'ı ziyaret ediyoruz. Avusturya, Almanya, Hollanda'dan oluşan heyet ile bu yıl da Sivas'ı ziyaret ettik. Hem ilimize uygun olursa yatırım yapmak, hem de sılayı rahim için buradayız. Sivas ziyaretlerimizde sizlerle de bir arada olmak istedik" dedi.
Belediye Başkan Vekili Karaca ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Avrupa'da çok sayıda Sivaslı hemşehrimiz var. Sizlerin burayı ziyaret etmeleri bizleri manevi anlamda güçlendiriyor. Sizleri burada her zaman görmek istiyoruz. Ülkemizin yaşadığı zor dönemde sizler de böylelikle birliğe destek vermiş oluyorsunuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!