Asayiş Şube Müdürü, intiharı önlerken ölümden döndü

Güncelleme Tarihi:

Asayiş Şube Müdürü, intiharı önlerken ölümden döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 16:19

Asayiş Şube Müdürü, intiharı önlerken ölümden döndü

Haberin Devamı

Fatih TURAN/ARSİN (Trabzon), (DHA) - TRABZON Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, Arsin İlçesi'nde intihara kalkışan ve polislerin ikna edemediği 19 yaşındaki A.Ö.’nün elindeki tabancayı almak isterken, silahın ateş alması sonucu merminin başını sıyırmasıyla hafif yaralandı.
Olay dün akşam saat 23.20 sıralarında Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Sevgilisinden ayrıldığı için tabancayla intihara kalkışan A.Ö.’ye müdahale eden polis ekipleri, genci vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak A.Ö.’nün ikna edilememesi üzerine olaya Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden gelen takviye ekipler yardımcı oldu.
“Yaklaşmayın, kafama sıkarım” diyen A.Ö.’yü ikna çalışmalar sürerken, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, arkadan yaklaşarak elindeki tabancayı alıp onu etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada A.Ö.'nün elindeki tabanca ateş aldı. Kurşunun başını sıyırması sonucu hafif yaralanan Emniyet Müdürü Şinasi Kılıç, Kaşüstü Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. A.Ö. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu arada, gencin elindeki tabancadan çıkan merminin başını sıyırmasıyla büyük şans eseri ölümden dönen Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç’ın daha önceden emeklilik için başvurduğu ve önümüzdeki salı günü ayrılacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!