ASAT'tan Elmalı'ya yeni hizmet üssü

Güncelleme Tarihi:

ASATtan Elmalıya yeni hizmet üssü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:55

ASAT'tan Elmalı'ya yeni hizmet üssü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı'ya daha hızlı hizmet götürmek amacıyla düzenli malzeme deposu ve su arıza binası yapıyor. Yaklaşık 2 buçuk milyon lira yatırım bedelli depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önlenecek.
Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya genelinde içme suyu, kanalizasyon, atık su arıtma, yağmur suyu drenajı ve bölge tarımını kalkındıran sulama inşaatlarının yanı sıra şubeler ve hizmet binaları ile Antalya'nın dağ taş her noktasında yatırımlarını sürdürüyor. İlçelere daha çabuk ve etkin hizmet götürebilmek için düzenli malzeme depoları ve su arıza binaları inşa ediyor.
HİZMET HIZI ARTACAK
Bu amaçla Elmalı'ya kapalı malzeme deposu ve su arıza binası yapılıyor. 6 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen deponun bin metrekare kapalı alanı ve içinde vinci bulunuyor. Bölgedeki hizmet hızını ve verimini artıracak olan bir üs niteliği taşıyacak olan malzeme deposu haricinde, 500 metrekare inşaat alanına sahip bir bölüm daha yapılıyor. Burada ayrıca 2 katlı bir toplantı salonu ve çalışanların ihtiyaçlarını giderebilecekleri duş, tuvalet gibi mekanlar olacak.
ASAT GENEL MÜDÜRÜ KURT İNCELEDİ
ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve yardımcıları Elmalı'ya giderek çalışmaları denetledi, yetkililerden bilgi aldı. İnşaatın yaklaşık 2.5 milyon lira maliyeti olduğunu bildiren ASAT yetkilileri çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!