ASAT'ın en hızlı toplantısı

Güncelleme Tarihi:

ASATın en hızlı toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 13:55

ASAT'ın en hızlı toplantısı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT) Kasım ayı olağan genel kurul toplantısında 2018 yılı ücret tarifeleri, mali bütçesi görüşülmek üzere ilgili komisyona gönderildi. 15 dakikada tamamlanan toplantının ASAT tarihinin en kısa süren toplantısı olduğu ifade edildi.

ASAT'ın Kasım ayı olağan genel kurul toplantısı, ASAT Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Esat Göyük başkanlığında gerçekleştirildi. Açılıştaki gündem dışı konuşmalarda Ak Parti Sözcüsü Bahattin Bayraktar, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü dolayısıyla kadına verilen önemi vurguladı. CHP Grup Sözcüsü Cansel Tuncer ise bir kadın olarak kadına şiddetle anılmak istenmediklerini dile getirdi. Tuncer, kadın liderliği ve yöneticiliğiyle anılmasını diledi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantının gündemindeki 8 madde genel olarak okunmuş kabul edilip, ilgili komisyonlara gönderilmesi oylandı. Oylama sırasında başkanvekili Esat Göyük, "Belki de tarihin en kısa toplantı rekorunu kıracağız" dedi. Oylamada ASAT'ın 2018 mali yılı performans programı, ücret tarifeleri ve taslak bütçesinin ilgili komisyona gönderilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Toplantı yaklaşık 15 dakikada tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!