ASAT öğrencilere suyun hikayesini anlatıyor

Güncelleme Tarihi:

ASAT öğrencilere suyun hikayesini anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 12:11

ASAT öğrencilere suyun hikayesini anlatıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, düzenlediği eğitim gezileriyle öğrencilere suyun kaynağından musluklara uzanan serüvenini anlatıyor.

ASAT ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Manavgat'ta gerçekleştirilen eğitim gezisine, 75. Yıl İlkokulu ve Dolbazlar İlkokulu öğrencileri katıldı. Eğitim gezileri kapsamında öğrenci ve öğretmenler, dünya standartlarında içme suyu ve arıtma tesislerini yerinde inceledi. Eğitim gezisine katılan öğrenciler, atıksuların çevreye zarar vermeden, arıtma tesislerinde hangi aşamalardan geçerek arıtıldığını son teknoloji ile donatılmış modern atıksu arıtma tesisinde gözlemledi. Geziye eşlik eden çevre mühendisleri, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Eğitim gezilerinde, her çarşamba birer okulun öğrenci ve öğretmenleri otobüslerle okullarından alınarak Manavgat ve Kumköy arıtma tesislerine götürülüyor. Yapılan sunumla birlikte öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor, ardından eğitmenler ve görevliler gözetiminde bir eğitim turu gerçekleştiriliyor. Öğrenci ve öğretmenlerin okullarına bırakılmasıyla geziler son buluyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!