ASAT GWP Award Ödülü'nün sahibi oldu

Güncelleme Tarihi:

ASAT GWP Award Ödülünün sahibi oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 11:51

ASAT GWP Award Ödülü'nün sahibi oldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Eskişehir'de Türk-Alman Su İşbirliği tarafından su ve atık su alanında düzenlenen uluslararası yarışmada birinci oldu.
Türk- Alman Su İşbirliği Günleri'nin (GWP Days) 7'ncisi, Eskişehir'de düzenlendi. ESKİ işbirliğiyle  gerçekleştirilen etkinliğe ASAT da katıldı. Etkinlik kapsamında 'Önümüzdeki 5 Yıllık Dönemde Su ve Atık Su Tesislerinin Altyapı ve Optimizasyon Zorlukları ve Somut Çözüm Önerileri' başlıklı panel düzenlendi.
"ANTALYA'NIN ARITMALARI ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ"
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Eskişehir'den ödülle döndü. Türk- Alman Su İşbirliği tarafından 'Türkiye'de Su ve Atık Su' alanında düzenlenen GWP Award adlı uluslararası yarışmada ASAT, birinci seçildi. GWP Award ödülünü ASAT adına Çevre Yüksek Mühendisi Murat Otuzaltı aldı.
"HEM DOĞAYI KORUYOR, HEM İSRAFI ÖNLÜYOR"
Ödüle konu olan proje 'Aerobik Membran Üniteli Paket Arıtma Tesisleri' şeklinde adlandırılıyor. Antalya içerisinde halen 5 noktada bu tip arıtma tesisleri, aktif olarak hizmet veriyor. Özellikle iç havzalarda kullanılmakta olan sistem ile atık sular arıtılarak, çıkış suları tarım gibi alanlarda tekrar değerlendirilebiliyor. Böylece hem çevre kirlenmesinin önüne geçiliyor, hem de suyun israfı önleniyor.

FOTOĞRAFLI
                                                                                                                     
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!