ARÜ’de oryantasyon programı

Güncelleme Tarihi:

ARÜ’de oryantasyon programı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 12:46

ARÜ’de oryantasyon programı

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)-Ardahan Üniversitesi (ARÜ) koordinatörlüğünde, Ardahan Belediyesi, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü, Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü ve Ardahan İl Göç İdaresi’nin katkılarıyla Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Öğrenci Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.
    Programa, ARÜ Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programın açış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, üniversiteyi obez yapmadan, güçlü, atılgan ve çevik bir şekilde icra etmenin gerekliliğini belirterek, "‘Bizim derdimiz; sizin ufkunuz. Bütün uğraşımız, gecemiz, gündüzümüz sizsiniz. Sizin iyi yetişmeniz, şahsiyetli, onurlu, dik duruşlu, çevresini tanıyan, ufku olan birer genç olarak yetişmenizdir. Bizim gayemiz sadece kendi problemini çözen değil; çevresine de yardımcı olabilecek bir insan oluşturmaktır. Maddi imkanların da sunulması gayreti içerisindeyiz. Biz hep birlikte büyüyoruz. Birlikte gelişiyoruz. Siz de, bu büyümeye tanıklık edeceksiniz. Şimdiden iyi yetişmelisiniz. Biz, artık bu yolun sonuna doğru geliyoruz. Hayatınızın adını, hedefini şimdiden koymalısınız" dedi.
    Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan’ın tarihi ve kültürel özellikleri hakkında bilgiler vererek belediye olarak Ardahan’da gerçekleştirdikleri çalışmaları ve projeleri anlattı.
    Konuşmalar ardından Ardahan Üniversitesi idari birimlerinden, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Evrin Yıldız, Kütüphane ve Dokümantasyon Şube Müdürü Nurcan Günal Torun, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Abdulkadir Ertaş ve Ardahan İl Sağlık Müdürü Yardımcısı  Dr. İsak Askeroğlu kendi alanlarıyla ilgili konuklara birer sunum gerçekleştirdi.
    Programda ARÜ fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Üniversite Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Biber, ve Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan tarafından başarı belgesi verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!