Arto şarkılarıyla coşturdu, şakalarıyla güldürdü

Güncelleme Tarihi:

Arto şarkılarıyla coşturdu, şakalarıyla güldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 15:52

Arto şarkılarıyla coşturdu, şakalarıyla güldürdü

Haberin Devamı

Osman URAS / BODRUM (Muğla) (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan şarkıcı ve şovmen Arto, tatilcilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Arto, Serdar Ortaç'ın eşini öpücüğe boğduğu o görüntüyü gösterip "Şok görüntüler. Özel kasetini buldum" demesi dinleyicilerini güldürdü.
Pasha Club'da sahneye çıkan Arto, tatilcilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Türk Pop Müziğin seçkin eserlerine yer verdiği programında Arto, muzipliğiyle kahkahalara boğdu. Kısa bir süre önce sosyal paylaşım sitesi hesabından "Şok, şok şok. Her an Serdar Ortaç'dan ve Chloe Loughnan'dan bebek sürprizi. Herkese inat aşk tazelediler" notuyla paylaştığı Serdar Ortaç'ın, eşi Chloe Loughnan Ortaç'ı öpücüğe boğduğu görüntüyü cep telefonundan dinleyicilerine gösteren Arto, "Serdar Ortaç sevişirken. Özel kasetini buldum çocuklar" diye takıldı.
Şakalarını eksik etmeyen Arto, eğlenmeye gelen tatilcilereı "Çok güzel" diye övgüde bulunup sahneye çağırdığı işletmenin halkla ilişkiler müdiresine de takıldı. Objektiflere poz veren Arto bir ara "Basını istemiyorum" diye gülerek, "Öyle yapıyorlar ya. İki saat poz veriyorlar. Sonrada basını dışarı alın diyorlar" demesi güldürdü.
HAVLUYLA SAHNEYE ÇIKTI
Yerinde duramayan Arto, aşırı terleyince yanında getirdiği banyo havlusuna sarıldı. DJ kabininden çıkıp sahne üzerinde bu şekilde devam eden Arto, ilginç bir görüntü oluşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda tatilciler şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi.

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!