Artist şampiyon

Türkiye Windsurf Şampiyonu ve 2007 Dünya Windsurf ikincisi Bora Kozanoğlu, geçtiğimiz hafta Türkiye Sörf Ligi’nin Alaçatı ve Datça’da düzenlediği yarışların iki ayağında da birincilik ipini göğüsledi.

TNT’de ekrana gelen “Kolej Günlüğü” dizisiyle oyunculuğa da adım atan Kozanoğlu’nun bu alandaki en büyük destekçisi, halası ünlü oyuncu ve oyuncu eğitmeni Şahika Tekand. Kozanoğlu, geçtiğimiz iki ay boyunca halasından haftada beş gün ders almış.

SuAda’da yazlık şube

Tolga Atalay, W Otel’de hizmet veren Frederic’s Lobster&Steak restoranın yazlık şubesini, SuAda’da açtı. Solid Consulting Group adlı şirketi ile kafe, restaurant-bar ve otellere danışmanlık yapan Atalay’a, işletmeci Aybars Atik eşlik ediyor.

Şov zamanı

Maçka Parkı içindeki On Lounge, renkli gecelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ünlü sanatçıların taklitleriyle tanınan Mutlu Genç yönetimindeki “Birebir Show” grubu bu akşam sahnede olacak.

İstanbul Life GECESİ

İstanbul Life Dergisi, Çamlıca Gazoz ile birlikte Sedef Adası’ndaki Club Ada Sedef’te, renkli bir partiye ev sahipliği yaptı. İlki geçtiğimiz yaz düzenlenen ve artık gelenekselleşen ‘Lost in the City 2’ partisi, davetlileri şehrin gürültüsünden, karmaşasından uzaklaştırarak ada atmosferinde gecenin geç saatlerine kadar coşturdu. Grup Caprice, ardından DJ Çağlan Tekil’in performansıyla devam eden partiye Sinem Güven, Zeynep Tunuslu, Akasya Asıltürkmen, Mehmet Günyeli, Derin Sarıyer, Neşe Erberk, Hale Caneroğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Düğünden önce kutlama

Melisa Eliyeşil ile dünyanın en ünlü yazım-çizim gereçleri markası Faber-Castell’in veliahtı Charles von Faber Castell, 7 Mayıs’ta İstanbul Çırağan Sarayı’nda nişanlanmıştı. Çift, 16 Eylül’de Faber-Castell’in Almanya’daki ünlü şatosunda nikah kıyacak. İşte o şatoda, geçtiğimiz günlerde Faber-Castell’in 250. kuruluş yıldönümü kutlamaları yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Kont Anton Wolfgang von Faber-Castell’in ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamalara katılan konuklar arasında Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları