"Artık sosyal medyadayım"

Güncelleme Tarihi:

Artık sosyal medyadayım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 10:55

Ünlü belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk, Türkiye'de çekimlerini yayınlayacak kanal bulmada çok zorlandığını, artık sosyal medyayı belgeseller için de kullanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Frankfurt'ta Hessen Türk Toplumu ve Türk Alman Kulübü'nün birlikte düzenlediği 'Türkiye'de Basın, sanat özgürlüğü ve' konulu panele katılan yazar, belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk, eserlerini artık farklı kanallardan da yayınlamaya başlacağını duyurdu.

Gazeteci Mehmet Canpolat'ın yönettiği panelde eskiden aynı anda ondan fazla televizyonda belgesel yayınlatıp ve dört beş gazetede köşe yazısı yazabildiğini belirten Özgentürk, günümüzde ise çekimlere yer verecek televizyon sayısının ikiyi geçmediğini söyledi.

Artık sosyal medyadayım

Eserlere yasak koymanın imkansız olduğunu kaydeden ünlü belgesel yönetmeni sesini 'Youtube' üzerinden açtıkları kanaldan duyurmaya başlayacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği şiirler Almanya ile Türkiye arasında krize neden olan Böhmermann olayına değinen Özgentürk, "Cumhurbaşkanına değil, sade vatandaşa da olsa hakaret özgürlüğü olmaması gerekir" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!