Artık sevgilim olsun istiyorum

Bir yıldır yalnızım. Artık birinin hayatıma girmesini istiyorum ama korkuyorum. İyi ve dürüst birini bulmak çok zor geliyor bana.

Haberin Devamı

Güzin Abla, bu yıl üniversiteyi kazandım. Ailemden uzakta hiç hayal bile etmemiştim kendimi. Birden boşlukta kaldım. ?imdi telefonda seslerini duyunca içimden ağlamak geliyor...
Sağlık sorunlarım oldu. Onlar uzakta olduğu için çok büyüttüm gözümde, çok ağladım. Ailemin yokluğuna nasıl alışacağım?
Bir süre sonra yanlarında olacağım ama çok büyük bir sıkıntı var içimde. Babam kavuşacağımız günleri saatine kadar hesaplıyor.
Üniversite, yeni bir hayat, yeni arkadaşlar demekti... Çok heyecanlıydım. Ama burası eski hayatımdan da kötü. Aslında kötü olan insanlar. Yeni insanlar tanımayı çok severdim ama artık herkesten kaçıyorum.
Yaklaşık bir yıl önce bir erkek arkadaşım vardı, ayrıldık. Bir yıldır yalnızım. Artık birinin hayatıma girmesini istiyorum ama korkuyorum. İnsanların ne kadar kötü niyetli olduklarını gördüm.
İyi ve dürüst birini bulmak çok zor. Etrafıma bakıyorum; herkes sevgilisiyle kavgalı... Ben öyle olmak istemiyorum. Keşke benim gibi düşünen, kafaca uyuşacağım biri bulsa beni.
Beni beğendiklerini belli eden birileri var. Ama tereddüt içindeyim. Hiç erkek arkadaşım olamayacak mı? Çok mu ayrıntılı düşünüyorum? Sizce bana tam olarak uyan biri çıkmaz mı hiç karşıma?.. Bir erkek arkadaşım olmazsa ölmem tabii ama hayatımda bir değişikliğe ihtiyacım var.
Rumuz: Merve
Sevgili kızım, sen istedikten sonra elbette birileri olacaktır hayatında. Ama önemli olan kendine uygun olanı bulman. Ailenden uzak kalmanın getirdiği bu ruh hali içinde, her karşına çıkacak kişiye yakınlık duyma eğiliminde olmalısın.
Bu dönemde doğru bir seçim yapabileceğini düşünmüyorum. Okuluna uyum sağladıktan sonra bunu düşünmelisin, diyorum.

Yazarın Tüm Yazıları