Arslan, Bulgarıstan’da Kırsal Turızm Toplantısına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Arslan, Bulgarıstan’da Kırsal Turızm Toplantısına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 14:08

TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ARSLAN, TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ'NİN AVRUPA BİRLİĞİ LEONARDO DA VİNCİ ORTAKLIK PROJESİ KAPSAMINDA BULGARİSTAN'IN SOFYA KENTİNE GİTTİ.

Taşköprü Belediyesi’nin Avrupa Birliği Leonardo da Vinci Ortaklık Projesi bünyesinde kabul edilen "Avrupa Yeterlilik Çerçevesi Kapsamında Yerel Yönetimler Tarafından Kırsal Turizm Faaliyetleri için Mesleki Eğitim Programlarının Belirlenmesi" başlıklı projesinin toplantısı Bulgaristan’ın Sofya Kenti’nde gerçekleşti.
Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Sofya Dünya Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen Kırsal Turizm Faaliyetleri konusunda mesleki eğitim programları belirlenmesi başlıklı proje toplantısına Çek Cumhuriyeti, İtalya ve Bulgaristan’daki ortaklarının yanı sıra Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Taşköprü Belediyesi yetkilileri katıldı.
Taşköprü Belediye Başkanı Arslan, "2013 teklif çağrısı döneminde Leonardo da Vinci Ortaklık Projeleri kapsamında kabul gören Kırsal Turizm alanındaki özellikle Bulgaristan’da ki uygulanmış projelerin yerinde görülerek ve diğer ortaklarla da bilgi alıverişi de yapildi. Taşköprü’ye bir ilk olarak kırsal turizm alanında yol haritasını belirleyici bir akademik çalışma ile sonuçlanacağını ve bu projenin AB projeleri arasında farklılığı ile uluslararası alanda farklılık arz ediyor“ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!