Arsenal yine takıldı

Güncelleme Tarihi:

Arsenal yine takıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 08:12

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk kovalayan Arsenal, Aralık ayında 4-0 yenildiği Southamton'a yine takılda ve bu kez 2 puan kaybetti: 0-0.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi'nde son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çeken Arsenal, bir darbe de Southampton'dan aldı: 0-0.

Aralık ayında deplasmanda oynadığı maçta rakibine 4-0'lık skorla yenilerek bu sezonun en ağır mağlubiyetini alan Londra ekibi, Southampton karşısında taraftarlarının önünde de puan kaybetti ve dördüncü sıraya geriledi.

Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in 90 dakika sahada kalırken, başkent temsilcisi 2009 yılının şubat ayından bu yana ilk kez üç maç üst üste gol atamadı.

MANCHESTER UNITED FARK ATTI
Sahasında Stoke City'i ağırlayan Manchester United, ilk yarısını Lingard ve Martial'in golleriyle önde kapadığı karşılaşmada Rooney'nin golüyle farkı üçe çıkardı ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Ev sahibi ekip, bu sezon 12 maç sonra sahasında oynadığı bir mücadelenin ilk yarısında gol atma başarısını gösterdi. Kaptan Rooney, Old Trafford Stadı'nda kariyerinin 99'uncu golünü kaydetti.

Haberin Devamı

AGÜERO'DAN 3 PUANLIK GOL
Sezon sonunda görevini şampiyonluk turu attıktan sonra bırakmayı hedefleyen Manuel Pellegrini'nin çalıştırdığı Manchester City, Sunderland deplasmanında üç puana tek golle uzandı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 16. dakikada Arjantinli futbolcu Agüero kaydetti.

BILIC KOLAY KAZANDI
Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, puan cetvelinde son sırada yer alan Aston Villa'yı Antonio ve Kouyate'nin golleriyle 2-0 yenerek iki hafta sonra üç puan kazandı.

Gecenin diğer maçlarında Leicester, Liverpool'u 2-0, Tottenham, Norwich City'i 3-0, Bournemouth, Crystal Palace'ı 2-1 yendi, Swansea City ile West Bromwich Albion 1-1 berabere kaldı.

BAKMADAN GEÇME!