Arsenal taraftarı endişelenmesin

Güncelleme Tarihi:

Arsenal taraftarı endişelenmesin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2012 11:54

Arsenal’in golcü oyuncusu Robin Van Persie, geçtiğimiz hafta içi Barcelona takımına yaptığı ziyaretin masum ve dostane bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Arsenal taraftarının endişe etmemesi gerektiğini söyleyen Van Persie, “ benim en yakın arkadaşlarımdan İbrahim Afellay, uzun süreli bir sakatlık geçirmişti ve kendisiyle sürekli temas halinde olmama rağmen bir türlü onu görememiştim. Barcelona takımında oynuyor olmasından ötürü de Londra’ya geldiklerinde bu fırsatı değerlendirmek istedim. Takımdan izin alamadığı için bu görüşmeyi ne yazık ki otelde yapmak zorunda kaldık” diye konuştu. 

Arsenal eşofmanlarıyla görüşmeye gittiğini de sözlerine ekleyen Hollandalı golcü, “herkesin bizi gördüğü bir şekilde resepsiyonda oturup sohbet ettik. Arsenal’i temsil eden bir kıyafetle transfer müzakereleri yapmak gerçekten saçma olurdu. Futbolun dışında sahip olduğumuz bir sosyal hayatımız var ve eşim de bu konuda benimle aynı fikirde” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Wigan mağlubiyetinin ardından Gary Caldwell’in elini sıkmadığı iddialarının da doğruyu yansıtmadığını belirten Van Persie, “kendisine sol elimi uzatmama rağmen o tokalaşmayı reddederek kendisini masummuş gibi göstermeye çalıştı. Futbolda kazanmanın yanı sıra kaybetmekte var ancak ben asla rakibimin uzattığı eli geri çevirmem” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!