Arsenal tam yol

Güncelleme Tarihi:

Arsenal tam yol
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Parlour ve Overmars'ın golleriyle Coventry'i 2-0 yenerek, İngiltere Süper Ligi'nde lider Manchester United'ın peşinden ayrılmadı.

İngiltere Süper Ligi'nde Arsenal, Coventry'i 2-0 yendi lider Manchester United'ı yakın takibini sürdürdü. Lig ve kupada 17 maçtır yenilgi görmeyen Arsenal'e Coventry karşısında galibiyeti getiren golleri ise 16. dakikada Ray Parlour ile 80'de Marc Overmars kazandırdı. Böylece 30 maçta 59 puana ulaşan ikinci sıradaki Arsenal, maç eksiği olan lider Manchester United ile arasındaki puan farkını da bire indirdi.

Üçüncü sıradaki Leeds ise konuk ettiği Derby County'i 4-1 yenerek, şampiyonluk yarışındaki umudunu sürdürdü. 4. dakikada Francesco Baiano'nun penaltı golüyle yenik duruma düşen Leeds, 18. dakikada Lee Bowyer, 32'de Jimmy Floyd Hasselbaink, 45'te Willem Korsten ve 85'te Ian Harte'nin golleriyle farklı galibiyete ulaştı. Leeds'in de 54 puanı bulunuyor.

Diğer maçların sonuçları şöyle: Blackburn-Wimbledon: 3-1, Nottingham Forest-Middlesbrough: 1-2, Southampton-Sheffield Wednesday: 1-0, West Ham-Newcastle: 2-0.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!