Arsenal Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? - Şampiyonlar Ligi

Güncelleme Tarihi:

Arsenal Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak - Şampiyonlar Ligi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 21:54

Arsenal Bayern Münih maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam İngiliz devi Arsenal kendi sahasında Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih'i konuk edecek. Geçtiğimiz Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Bayern Münih sahasında Arsenal'i 5-1'lik skorla mağlup etmiş ve rakibine ağır bir hezimet yaşatmıştı. Karşılaşma öncesinde tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Arsenal Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

İki takım arasında oynanan maçlarda ilginç sonuçlar ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Bayern Münih sahasında Arsenal'i 5-1'lik skorla mağlup etmiş ve rakibine ağır bir hezimet yaşatmıştı.

2015-2016 sezonunda İngiltere'de 2-0 kaybettiği mücadeleyi, Almanya'da 5-1'lik skorla kazanan Bayern Münih rakibi aynı kupada üst üstte iki kere 5-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Peki Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Arsenal Bayern Münih maçı bu akşam Türkiye saati ile 22:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!