Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 14:39

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal ve Barcelona karşı karşıya gelecek. Çekişmeli geçeceği tahmin edilen karşılaşmada her iki taraf da ilk maçtan galibiyetle ayrılarak rövanş maçında avantaj elde etmek istiyor. Peki, Arsenal - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arsenal - Barcelona maçı muhtemel 11’leri kimler? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi E grubu son maçında Bayer Leverkusen deplasmanında mücadele eden Barcelona karşılaşmadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrılmış ve 14 puan ile gruptan çıkmıştı. Arsenal ise F grubu son maçında Olympiacos deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 3 – 0’lik galibiyetle ayrılmıştı. Son 16 turunda eşleşen her iki takım da ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Arsenal ve Barcelona arasında bugüne kadar oynanan 7 müsabakanın dördünü Barcelona kazanırken, Arsenal 1 karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrıldı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

ARSENAL – BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Uefa Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Arsenal ve Barcelona karşılaşması 23 Şubat 2016 Salı günü saat 21:45’te Emirates Stadında başlayacak. Müsabakanın hakemleri ise Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun olacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

ARSENAL – BARCELONA MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam ekranlara gelecek olan zorlu mücadelenin muhtemel 11’leri şu şekilde;

Arsenal muhtemel 11: Petr Cech, Bellerin, Per Mertesacker, Koscielny, Monreal, Aaron Ramsey, Coquelin, Aleix-Oxclade Chamberlain, Mesut Özil, Alexis Sanchez, Olivier Giroud

Barcelona muhtemel 11: Ter Stegen, Dani Alves, Gerard Pique, Javier Mascherano, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez

ARSENAL’DE SAKATLIKLAR SÜRÜYOR

Kritik karşılaşma öncesinde verilen bilgiye göre ev sahibi takım Arsenal’de Gabrial Paulista, Santi Cazorla, Tomas Rosicky ve Jack Wilshere'in sakatlıkları devam ediyor.

ARDA TURAN ARSENAL MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Barcelona’da ise Arda Turan’ın forma giyip giymeyeceği merak edilirken, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla Real Madrid ile oynanan çeyrek final rövanş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta oynayamayacağı bilgisi verildi.

Arda Turan 16 Mart 2016 tarihinde Camp Nou'da oynanacak rövanş mücadelesinde forma giyebilecek.

ARSENAL TEKNİK DİREKTÖRÜ ARSENE WENGER’DEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Haberin Devamı

Bu akşam Barcelona ile karşılaşacak olan Arsenal’in teknik direktörü Arsene Wenger karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Hiçbir takımın mükemmel olmadığını söyleyen Arsene Wenger, bu akşam oynanacak maçta Barcelona’ya karşı tüm şanslarını deneyeceklerini vurguladı.

Karşılaşmada önemli olanın kararlılık olduğuna dikkat çeken Arsene Wenger, iyi bir savunma ile karşılık vermeleri gerektiğini belirtti. Geçmişte yapılan hatalardan dersler çıkardıklarını söyleyen başarılı teknik adam, bunu bu akşamki karşılaşmada gösterme fırsatlarının olduğunu açıkladı.

Arsenal’in kendine inanıp güvenmesi gerektiğini belirten Arsene Wenger, hiçbir takımın mükemmel olmadığını, Barcelona’nın da mükemmel olmadığını söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!