Arsenal 0 - 0 Chelsea

Güncelleme Tarihi:

Arsenal 0 - 0 Chelsea
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2015 17:55

Premier Lig'in şampiyonunu belirlemede büyük önemde olan maçta Arsenal ve Chelsea golsüz berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Manchester United'ı yüzde 25 topa sahip olma gibi bir istatistikle mağlup eden Chelsea bu kez de Arsenal karşısında topa az sahip olup sadece kalesini koruyarak zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı. Jose Mourinho daha önce de defansif oyunu nedeniyle tepki görmüş ve 'kalenin önüne otobüs çekiyor' eleştirilerine maruz kalmıştı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Chelsea puanını 77'ye yükseltip liderliğini sürdürürken Arsenal 67 puana yükseldi ve 3. sıradaki yerini korudu.

Sezonun ilk yarısındaki maçta gerginlik yaşayan ve bu maçtan önce yaptıkları karşılıklı açıklamalarda da gerginliği daha da arttıran Jose Mourinho ve Arsene Wenger ise maç öncesi ve sonrasında selamlaşmadılar.

Arsenal: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin (Dk. 76 Welbeck), Cazorla, Ramsey, Mesut Özil, Alexis, Giroud (Dk. 84 Walcott)
Chelsea: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Matic, Fabregas (Dk. 90 Zouma), Ramires, Oscar (Dk. 45 Drogba), Willian (Dk. 93 Cuadrado), Hazard

Arsenal 0 - 0 Chelsea

Uzun yıllar Arsenal forması giyen Chelsea'den Febregas'a bazı taraftarlar tepki gösterdiler.

Arsenal 0 - 0 Chelsea

Uzun süreli sakatlığı sonrasında tekrar formasına kavuşan ve yavaş yavaş form tutan Mesut Özil, Chelsea'den Ramires'le ikili mücadelede...


UNITED'A DEPLASMAN YARAMADI
Ligde yakaladığı 6ı maçlık galibiyet serisi geçen hafta Chelsea deplasmanında sona eren Manchester United, bu hafta da Everton deplasmanından eli boş döndü.

Maçın 5. dakikasında McCarthy'nin attığı golle 1-0 geriye düşen Manchester United, 35. dakikada da Stones'un golüne engel olamadı ve ilk yarıyı 2-0 geride kapadı. 2015 yılında sahasında hiç yenilmeyen Everton, 74. dakikada Mirallas'ın attığı golle güçlü rakibini 3-0 mağlup etti ve son 6 haftadaki 5. galibiyetini elde etti.

Everton deplasmanında oynadığı son 3 maçı da kaybeden Manchester United, puan cetvelinde 4. sıraya geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!