Arsena Wenger, Henry'i açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Arsena Wenger, Henryi açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 00:00

Arsenal'in Fransız teknik direktörü Arsene Wenger, takımın eski futbolcularından Thierry Henry ile 2 aylık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Wenger, yaptığı açıklamada, ABD'nin New York Red Bulls takımında oynayan 34 yaşındaki oyuncunun 2 aylığına kiralanmasıyla ilgili olarak kesin anlaşmaya varılmadığını, ancak sözleşmeyi imzalamaya çok yakın olduklarını belirtti.

Fas Milli Takımı'nda oynayan Marouane Chamakh ve Fildişi Sahili Milli Takımı forması giyen Gervinho'nun Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olmaları nedeniyle Henry'yi istediklerini belirten Wenger, eski öğrencisinin deneyimli, kaliteli, kulübü tanıyan ve oyunculara yardım edebilecek bir futbolcu olduğunu kaydetti.

Arsenal'de 1999-2007 yıllarında oynayan 34 yaşındaki Henry'nin, ABD Birinci Futbol Ligi'nde sezon bittiği için mart ayına kadar eski takımında oynayabileceği belirtiliyor.

Daha önce de ABD Birinci Futbol Ligi'nde oynayan oyuncular, ABD'deki sezon arasında Avrupa takımlarında kiralık olarak forma giymişti.

Los Angeles Galaxy forması giyen David Beckham, 2 kez sezon arasında Milan'da kiralık olarak forma giymişti. Los Angeles Galaxy kaptanı Landon Donovan da daha önce Bayern Münih ve Everton'a kiralanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!