Arroyo resmen Kartal oldu

Güncelleme Tarihi:

Arroyo resmen Kartal oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2011 15:35

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Milangaz, Carlos Arroyo ile anlaştığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Porto Riko doğumlu oyun kurucu mevkiinde görev yapan yıldız basketbolcunun transfer edildiği şu ifadelerle duyuruldu:
"BeÅŸiktaÅŸ Milangaz Erkek Basketbol Takımı, Carlos Arroyo ile anlaÅŸtı. Â

Oyun kurucu mevkiinde oynayan ve 1.88 cm boyunda olan Carlos Arroyo, 30 Temmuz 1979 tarihinde Porto Riko'da doğdu. Profesyonel kariyerine 2001 yılında Toronto Rapters takımında başlayan Arroyo, sırasıyla Denver Nuggets, TAU Cerámica, Utah Jazz, Detroit Pistons, Orlando Magic, Maccabi Tel Aviv BC, Miami Heat ve Boston Celtics takımlarında oynadı. Porto Riko Milli Takımı'nın da vazgeçilmez oyuncularından biri olan Carlos Arroyo, 2004 Olimpiyat Oyunları ve 2006 Dünya Şampiyonası'nda forma giydi.

Haberin Devamı

Yeni transferimiz Carlos Arroyo, lisansı yetiştirilirse Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı'nın hafta sonu Anadolu Efes ile oynayacağı karşılaşmada forma giyebilecek."

-YARIN GELECEK-

Porto Riko'lu oyun kurucu, yarın öğle saatlerinde ABD'den İstanbul'a gelecek. Carlos Arroyo, daha sonra Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!