Arrow 4.sezon 8.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Arrow 4.sezon 8.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 11:45

Arrow 4.sezon 8.bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Yeni bölümde neler olacak? The Flash ve Cisco, Arrow'a yardıma koşuyor.

Haberin Devamı

Arrow 4.sezon 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Dünya'nın en popüler dizilerin biri olan Arrow yeni bölümüyle yine sevenlerini heyecanlandıracak. Peki, yeni bölümde neler olacak? Detaylarda...

7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Arrow 4. sezon 7. bölümde, kahramanlarımız Damien Darhk ile terardan karşı karşıya geldiler. Digle bir süredir ölen kardeşiyle ilgili araştırma yapıyordu ve bu hafta herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Digle'ın kardeşi Andy aslında ölmemiş, Damien Darhk'ın hayalet ekibine katılmış. Starling City Belediye Başkanlığına aday olan Oliver Queen, Damien Darhk'dan teklif aldı. Oliver'ın Starling City'de yapmayı planladığı projenin iptal edilmesini isteyen Damien Darhk, Oliver Queen'e bir teklifte bulundu. Oliver'ın kardeşi Thea, kan arzusunu dindirmek için farklı bir yöntem bulmuş durumda.

Haberin Devamı

ARROW 4.SEZON 8.BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen Oliver sonunda Büyük Okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. Oliver Starling City'e, evine geri döner. Kendisini karşılayan annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi dostu Tommy Oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler.

Birçok süper kahraman gibi Oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. Bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli Arrow kişiliğini yaratır.

Ancak Arrow'un yetkisi olmadan düzeni korumaya çalışırken kullandığı yöntemler bazılarının canını sıkmaktadır. Dedektif Quentin Lance'in en büyük dileği (Oliver'ın eski kız arkadaşı Laurel'in babası) Arrow'u yakalamaktır. Bir süre sonra Oliver'ın dönüşünden çevresindeki bazı insanların memnun olmadığı da anlaşılır... Oliver'ın annesi Moira'nın oğlunun geçirdiği deniz kazasıyla ilgili daha çok şey biliyordur...

Haberle ilgili daha fazlası: