Arkasspor'un kozu istikrar

Güncelleme Tarihi:

Arkassporun kozu istikrar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 11:42

TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Efeler Ligi ekiplerinden Arkasspor'un, yeni sezonda en önemli kozu kadro istikrarı olacak.

Haberin Devamı


Geçen sezonki kadrosundan 3 isimle yollarını ayırıp, 2 takviye yapan mavi beyazlılar, oyuncuların birbirlerini tanımasının avantajıyla yarışa başlayacak. Kanadalı Antrenör Glenn Hoag, bu konuda şunları söyledi:
"Geçen sezon 8 isimle yolları ayırmıştık. Yenilerin sisteme uyum sağlaması zaman almıştı. Bu sezon yeni bir takım değiliz. Sadece yabancı pasör ve pasör çaprazı aldık. Bravo ve Borges bizimle kaldı. Altyapıdan yetişen gençlerimiz de artık daha tecrübeli." 
CEV Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedefin ön eleme turunu geçmek olduğunu sözlerine ekleyen Kanadalı çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Avrupa kupaları gençlerimize tecrübe kazandıracak. Bu deneyimin ligde play off'larda ve Türkiye Kupası'nda faydası olacak. Geçen sezon ilk kez A takımda oynayan Türk oyuncularımızın artık daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Yaz döneminde milli takımda da oynadılar. Gençlerin sahada savaşıp kendilerini göstermeleri lazım. Zorlu bir süreç onları bekliyor, engellerle karşılaşacaklar. Onların performansı bizim şampiyonluk şansımızı belirleyecek."

Haberin Devamı


SANDERS VE SANCHEZ'E KEFİL
Arkasspor'un 2 yeni transferi Kanadalı pasör Tyler James Sanders ve Kübalı pasör çaprazı Michael Sanchez Bozhulev takımla antrenmanları sürdürürken antrenör Glenn Hoag, 2 voleybolcusünün de takımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Polonya'nın Bedzin ekibinden alınan ve Kanada Milli Takımı'ndan öğrencisi olan 25 yaşındaki Sanders ile Arjantin'in Personal Boliver kulübünden transfer edilen 29 yaşındaki Sanchez'in disiplinli oyuncular olduğunu ifade eden Hoag, "Takıma liderlik etmek için buradalar. İkisi de sağlıklı durumda. Onlarla ilgili şüphem yok, takıma çok faydalı olacaklar" dedi.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!