Arkasspor'un işi zor

Güncelleme Tarihi:

Arkassporun işi zor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 11:47

Arkasspor'un işi zor

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- EFELER Ligi'nde finalde eşleştiği Halkbank'la deplasmanda oynadığı ilk iki maçı 3-1'lik skorlarla kaybederek seride 2-0 geriye düşen Arkasspor, şampiyonluk şansını zora soktu. Toplamda üç galibiyet alacak takımın kupaya uzanacağı finalde üçüncü karşılaşmayı pazartesi günü evinde oynayacak mavi beyazlılar, bir mağlubiyet daha alması halinde şampiyonluğu rakibine kaptıracak. İzmir'de seriyi önce 2-1'e, daha sonra 2-2'ye getirmek isteyen Arkasspor, bu hedefini gerçekleştirmesi durumunda Ankara'da şampiyonluk maçına çıkacak.
Çeyrek finalde Maliye Piyango'yu, yarı finalde Fenerbahçe'yi eledikten sonra Halkbank'la eşleşen Arkasspor, Başkent temsilcisi önünde üst üste 3 galibiyet alması halinde lig şampiyonluğu kupasını 5'inci kez müzesine götürmüş olacak.
Rakibin iki adım öne geçtiğini ancak herşeyin bitmediğini dile getiren Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Halkbank avantaj sağladı; fakat seri üç galibiyette bitecek. Pazartesi kazanırsak bu bizim için geriye dönüş olabilir. Böylece daha çekişmeli bir final izletiriz. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!