Arkasspor’un gözü 5’inci kupada

Güncelleme Tarihi:

Arkasspor’un gözü 5’inci kupada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 14:49

ERKEKLER Voleybol 1’inci Ligi’nde 6-8 Nisan’da Ordu’da, 22-24 Nisan’da ise Samsun’da 2 devre halinde oynanacak Dörtlü Final’de Halkbank, Fenerbahçe ve İstanbul BŞB ile şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Arkasspor, lig kupasını 5’inci defa müzesine götürmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Daha önce 4 kez lig şampiyonu olan mavi beyazlı ekipte altıncı sezonunu geçiren Kanadalı antrenör Glenn Hoag, "Şu anda 2 hedefimiz var. Biri şampiyon olmak, diğeri de Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ilk 2 takım arasında yer almak. Şampiyon olamasak da sezonu en kötü 2’nci sırada bitirmek istiyoruz" dedi.

Normal sezonu zirvede bitiren Halkbank’la zorlu müsabakalar oynayacaklarını, ancak Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenmeleri gerektiğini vurgulayan Hoag, "Oynayacağımız 6 müsabakayı da ayrı ayrı ele alacağız. Küçük detayların üzerinde çalışmalar yapıp başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Geçen yıl şampiyon olan kadroda yaşanan büyük değişim nedeniyle sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını hatırlatan antrenör Hoag, "Başlangıçtaki kayıpları telafi etme çabası takımda baskı yarattı. Buna rağmen yarışı bırakmadık ve son haftada da olsa finale kaldık" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!