Arkasspor haydi bir daha

Güncelleme Tarihi:

Arkasspor haydi bir daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 12:33

Arkasspor haydi bir daha

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- EFELER Ligi final serisinde Halkbank'la deplasmanda oynadığı ilk 2 maçı 3-1'lik skorlarla kaybettikten sonra rakibini dün evinde 3-1 mağlup ederek seride durumu 2-1'e getiren Arkasspor, başkent ekibiyle yarın İzmir'de bir kez daha karşı karşıya gelecek.
Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Arena'da saat 18.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları 5 TL. Mavi beyazlı ekip, 3 galibiyet alacak takımın şampiyon olacağı seride durumu 2-2'ye getirerek kupa umudunu cumartesi günü Ankara'da oynanacak 5'inci maça taşımayı hedefliyor.
Şampiyonluk inançlarının tam olduğunu dile getiren Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Seyircimize yine büyük iş düşecek. Hedefimiz önce evimizde bir kez daha kazanmak, daha sonra da kupayı Ankara'dan, İzmir'e getirmek" diye konuştu.
TÖREN HAZIRLIĞINA TEPKİ
Arkasspor yardımcı antrenörü Fazıl Demirci, İzmir'de dün 3-1 kazandıkları Halkbank maçı öncesi saha kenarındaki ödül kürsüsü ve kırmızı halı nedeniyle Voleybol Federasyonu yetkililerine tepki gösterdi. Voleybol Federasyonu, Halkbank'ın şampiyonluk ihtimalini göz önüne alarak tören için gerekli hazırlıklarını yaparken bu duruma serzenişte bulunan Fazıl Demirci, "Bunları kaldırın, Ankara'ya götürün. Kupayı orada alacağız" dedi. Tören hazırlıkları İzmir ekibinin motivasyonunu artırırken, şampiyonluk kupası, karşılaşma boyunca saklı tutuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!