Arkas’a nazar değdi

Güncelleme Tarihi:

Arkas’a nazar değdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 00:00

Bir haftada üç kritik maç kaybeden mavi-beyazlı ekip, Türkiye Kupası’ndan elendi, ligde liderlik koltuğunu bıraktı, Şampiyonlar Ligi’nde yara aldı.

Haberin Devamı

VOLEYBOLDA ilklerin takımı Arkasspor, bir hafta içinde üç kritik yenilgi birden alarak sevenlerini şaşırttı. Geçen sezon lig, kupa ve Challenge Cup’ta final oynayıp büyük bir başarıya imza atan mavi-beyazlı ekip, 15 Şubat’ta Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray’a altın setle elendi. İzmir temsilcisi, ligde 18 Şubat’ta takipçisi Fenerbahçe Grundig’e evinde 3-0 mağlup olarak liderliği kaptırdı. Şampiyonlar Ligi’nde ismini son altı takım arasına yazdırıp tarihe geçen Arkas, Final Four öncesi son virajda 21 Şubat’ta Lokomotiv Novorsibirsk’e deplasmanda 3-0’lık skorla boyun eğdi. Ligde ikinci sıraya yükselen Halkbank’a yarın konuk olacak, perşembe günü ise Lokomotiv Novorsibirsk’i ağırlayacak İzmir temsilcisi yeniden çıkış yakalamak istiyor. 

RÖVANŞ ARENA’DA

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Lokomotiv Novorsibirsk’e deplasmanda 3-0 yenilen Arkas, Karşıyaka Arena’da 1 Mart Perşembe günü oynanacak rövanşta rakibini dolu tribünler önünde ağırlamak istiyor. Aynı salonda 2005’te Üniversiade Milli Takımı’nın şampiyon olduğunu, 2009’da kendilerinin Challenge Cup’ı kazandıklarını hatırlatan Yaşar Ergün, “Oyuncularımızı hiç bu kadar inançlı görmedim. Karşıyakalıların ve tüm İzmir’in desteğiyle Final Four’a kalacağız” dedi. Biletler 3 TL’den satılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!