Arkadaşları ona ‘Müjdat’ diyor

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşları ona ‘Müjdat’ diyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 01:16

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren “Hadi İnşallah”ta “Bayan Kaltak” rolünü üstlendi! Yani bazı hemcinslerine göre fazlasıyla hoş ve seksi... Oysa beyazperdedeki bu tavrın aksine, gerçekte bir oğlan çocuğundan farksız... Müjde Uzman, sadece yakın çevresi ve arkadaşlarının bildiği “Müjdat” yüzünü InStyle dergisine anlattı. Onunla kalmadı; prensiplerini, stil sırlarını ve günlük ritüellerini de açıkladı.

Haberin Devamı

* KAPİTALİST SİSTEME UYMADIM
“Mesleki anlamda hiçbir zaman hissetmediğim gibi davranmadım. Dolayısıyla yoluma hâlâ iyi işler yaparak devam ediyorum. Bu benim için çok büyük başarı, çünkü kapitalist düşünce sistemiyle kendi sistemim hep çelişirdi, o yüzden de sektöre dair çekincelerim vardı. Şansım, seçiliğimden ötürü hep çok güzel insanlara denk gelmek oldu. Sanırım ‘secret’ denen şey doğru işliyor.”

* GİYİNME MEVZULARI BENİ SIKIYOR
“Zaman zaman giyinme mevzularından sıkılıyor ve üzerine düşünmekten ötürü o kadar yoruluyorum ki, keşke hep aynı şeyleri giysem dediğim oluyor. Kışın uzun etek ve elbiseleri çok seviyorum. Desen kullanmayı çok tercih etmiyorum çünkü benim için kombin yapmayı zorlaştırıyor. Renk seçimlerim de genel olarak epey düz; siyah, gri, kırmızı, beyaz favorilerim ancak son zamanlarda lacivert ve kahverengiye de aklım kaymaya başladı.”

Haberin Devamı

* UYKU ÖNCESİ BANYODA YARIM SAAT
“Genelde makyajımı silerim. ama kabul edelim ki şu hayatta ‘ertesi gün makyajı’ diye de bir güzellik var. Ben kesinlikle bir krem delisiyim, vücudumun nem dengesini kontrol altında tutmak kendimi iyi hissettiriyor. Herhalde uyku öncesi banyoda en az bir yarım saat harcıyorumdur; dişimi fırçalamak, aloe veralı kremler sürmek, mentollü bir temizleyiciyle cildimi temizlemek, adeta nefes almak gibi bir şey.”

* ERKEK ÇOCUĞU GİBİYİM
“Yakın çevrem dışındaki insanlar herhalde erkek çocuğu gibi olduğumu pek bilmiyorlardır. Zaten lakabım Müjdat’tır (gülüyor). Beni dışarıdan kibar, cici bir kız gibi görüyorlar ama evde Play Station oynayan, maç muhabbeti yapan biriyim. Kızların genel ilgi alanları beni pek çekmiyor; alışveriş yapmayı sevmiyorum, kız arkadaşlarımla oturup dedikodu yapmayı sevmiyorum ama erkek arkadaşlarımla maç seyredip, üç saat futbol konuşabiliyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!