Arkadaşını bıçakladı hastane önüne bırakıp kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşını bıçakladı hastane önüne bırakıp kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 11:11

İzmir'in Torbalı ilçesinde, arkadaşının bıçaklı saldırısına uğrayan daha sonra hastane önüne bırakılan bir genç kan kaybından hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, Torbalı ilçesinde meydana geldi. İddialara göre 22 yaşındaki Erkan Ö. ve 27 yaşındaki Çağlayan C.'nin (fotoğraftaki) aralarında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Alkollü oldukları iddia edilen gençlerden Erkan Ö., arkadaşını cebinden çıkardığı bıçakla bacağından yaraladı. Çağlayan C., aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde kalarak yere yığıldı. Korkan Erkan Ö., arkadaşının kan kaybettiğini görünce hemen aracına bindirdi. Bıçakladığı arkadaşını Ayrancılar mahallesindeki özel bir hastaneye getiren Erkan Ö., iddialara göre genci hastane kapısında bırakıp kaçtı.

Durumu fark eden sağlık görevlileri ise gence ilk müdahaleyi hastanede yaptı. Durumu ağırlaşan genç daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Çağlayan C., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın izini süren jandarma ekipleri, Erkan Ö.’yü saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı. Mahkemeye çıkartılan Erkan Ö., tutuklanarak Buca Cezaevine gönderildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!