Arkadaşımın ağabeyi için çıldırıyorum

Güzin Abla
Haberin Devamı

Rumuz: Perişan Gönül

Sevgili Ablacığım, çok samimi arkadaşımın ağabeyine deliler gibi aşık oldum. Üstelik o benden hayli büyük. 16 yaşındayım, aramızda dokuz yaş var. Ailem de durumun farkında. Bu yüzden artık o arkadaşıma rahatlıkla gidemiyorum. Sevdiğim genci de eskiden olduğu gibi sık sık göremiyorum. Ancak zaman zaman okula kardeşini almaya geldiğinde benimle de konuşuyor. Ona olan duygularımın sanki farkında ve bundan hoşlanıyor gibi. Zaman zaman benimle sohbet ediyor, hatta bir keresinde yanağımı bile okşadı. Ama hiçbir şey belli etmiyor, bir şeyden söz etmiyor. Çok üzülüyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Onunla açık açık konuşayım dedim ama çekindim, başaramadım.

Sevgili Kızım, o olgun yaşta sayılabilecek bir genç. Sanırım senin gibi henüz çocukluktan genç kızlığa yeni yönelmiş birini pek ciddiye almayabilir. O şimdi, cinselliğinin doruklarında heyeyecanlar arayışı içindedir. Ondan ona sıçrayıp gönül eğlendiriyordur. Onun ihtiyacı, seks olarak ona karşılık verebilecek, tecrübeli, canlı, kendisi gibi kanı kaynayan bir genç kadındır. Sen onun için toy bir genç kızsın. Bir anlamda çocuk sayılırsın. Sana yaklaşsa, duygularından hoşlansa, hatta kendisi de sana karşı bir şeyler hissetse bile, şu sırada sen ona uygun olamazsın. Eğer bu genç evlenmeye hazırlansaydı, aranızda gerçekten ciddi bir sevgi oluşmuş olsaydı, bu yaş farkı belki de önemli sayılmazdı. Ama, böyle bir durum olmadığını göre, senin sevgin karşısında tatlı tatlı gülümsüyordur besbelli. Üstelik senin kızkardeşinin yakın arkadaşı olman, onun seni de bir kızkardeşten öte görmesine engeldir bana kalırsa. Ancak belli zaman içinde ciddi bir beraberlik düşünürse, eğer o da senden hoşlanıyorsa, sana yaklaşabilir. Ama bunun için çok erken değil mi?

FAKS: 0212 677 04 21

Çok sevgili okurlarımın ramazan bayramlarını ve yeni yıllarını kutlarım. Herkese sağlık, mutluluk ve bereketli bir yeni yıl dilerim. Yeni yılda da beraber olmak ümidiyle...

Yazarın Tüm Yazıları