Arkadaşı banyo kapısını kırarak Nida'yı kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşı banyo kapısını kırarak Nidayı kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2007 00:00

Salı akşamı bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Nida Ünsal, evde birlikte alkol aldığı kız arkadaşı sayesinde hayata döndü. Kendini banyoya kilitleyen Ünsal'ı, banyo kapısını kırarak içeri giren kız arkadaşı hastaneye götürdü.

Haberin Devamı

Arkadaşı banyo kapısını kırarak Nidayı kurtardı
Bileklerini keserek intihara kalkışan Nida Ünsal, İzmir'e annesi Nursal Ünsal'ın yanına gitti. Genç kadının ablası Niran Ünsal, kardeşinin psikolojisinin İstanbul'da daha da bozulduğunu ve bu nedenle onu İzmir'e göndereceklerini söylemişti. Kendini toparladıktan sonra dün öğleden sonra bir arkadaşıyla birlikte İzmir'e giden Nida Ünsal'ın, psikolojik tedavisine İzmir'de devam edilecek.

Salı akşamı Şişli'deki evinde intihara kalkışan Nida Ünsal'ın ilk müdahalesi Şişli Etfal Hastanesi'nde yapıldı. Mine adındaki kız arkadaşıyla birlikte evinde alkol alan Nida Ünsal, akşam saatlerinde kendini banyoya kapatarak, ağlamaya başladı. Arkadaşının ısrarına rağmen banyo kapısını açmayan Ünsal, eline geçirdiği jiletle bileklerini kesti. Kız arkadaşının kapıyı kırarak girmesiyle apar topar hastaneye kaldırılan Nida'nın, iki bileğinde de derin kesikler olduğu, erken müdahale ile hayatta kaldığı söylendi. Hastanedeki ilk müdahaleden sonra kendine gelen Nida Ünsal'ın, "Niye beni kurtardınız?" diyerek hastanede sinir krizi geçirdiği de gelen bilgiler arasında. Genç kızın polise verdiği ifadesinde de, "Her şey o kadar üst üste geldi ki, hayatımda düzgün giden hiçbir şey yoktu. Ölmeye karar vermiştim... Salı akşamı da bunu yapmaya çalıştım" dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!