ArkadaÅŸ ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film

Güncelleme Tarihi:

Arkadaş ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 03, 2017 16:14

Arkadaşlık hepimiz için en güvenli ilişki türlerinden biri. Arkadaşımıza kendimizle ilgili en derin şeyleri anlatmaktan çekinmeyiz ve en gerçek hallerimizi göstermekten utanmayız. Ancak özellikle yakın arkadaşımız karşı cinstense günün birinde tüm bu samimiyet başka bir boyuta taşınabilir, işler tamamen değişebilir. Ananelerimizin dediği gibi ‘Arkadaş ayağı kaz ayağıdır.’ Anladınız siz… İşte tam da bu konuya dikkat çeken filmlerden de feyz alıp, gerçek olabilecekler karşısında dikkatli olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Örümcek Adam (Spider Man)

En bilindik arkadaş aşkı şüphesiz genç örümcek adamımız sevgili Peter’in çektiği aşktır. Çocuk koskoca örümcek adam oldu, dünyayı kötülerden kurtarıp şovdan şova koştu ama şu kızcağıza açılıp da ‘Seni seviyorum arkadaşım değilsin ulan!’ diyemedi. Kız da biraz safa yatıyor gibi ama bilse ki örümcek adam en yakın arkadaşı hemen tek taşı aldıracak.

Arkadaş ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film

 

Aramızdaki Sarışın ( Keeping the Faith)

İşte olayın en tatsız senaryosu: Siz en yakın arkadaşınıza aşıksınız, üstüne üstlük diğer en yakın arkadaşınızda duruma boş değil. Eyvahlar olsun, böyle çarpık hikaye mi olur kardeşim! İnsanoğluysanız olur. Bir yanda arkadaşımın aşkısın, diğer yanda arkadaşımsın. Inception filminin aşklısı gibi düşünün. Üçgen biçiminde birbirine aşık olan bu arkadaşları izlerken garip bir keyif alacaksınız.

Haberin Devamı

Arkadaş ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film

 

Hollywood’da Buluşma ( Win a Date With Tad Hamilton)

Mahallenin tatlı kısı Rosalee, her mahallenin tatlı kızı gibi mutluluğu genç yakışıklı ve mahalleden olmayan çocukta bulabileceği konusunda çok kararlı. Çünkü gözü yükseklerde, burnu havalarda. Oysa gerçek aşk yıllardır hemen burnunun ucunda. Bir bilse…

Â

Arkadaş ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film

Bağlanmak Yok (No Strings Attached) 

Birlikte takılsak bile kesinlikle bağlanmayacağız iddiasıyla yola çıkan kızımız karşısındakinin Ashton Kutcher olduğu jetonunun düşmesiyle birlikte aşırı bağlanıyor tabii. Ama şimdi bu adama da bağlanmamak için beton olmak lazım. Natalie Portman da bir noktaya kadar arkadaş kalabildi zaten. Yani sonuçta kim Ashton Kutcher’la arkadaş kalabilir ki! Senaryo biraz saçma ama güzel film.

Arkadaş ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film

 

Haberin Devamı

Arkadaştan Öte (Friends With Benefits)

Bu iki arkadaş çok yakınlar. Öyle yakınlar ki birlikte uyumadan edemiyorlar. E tabii bir süre sonra niyet değişiyor. Sonuçta birlikte uyumak zaten yeterince abartılı bir durum arkadaşlık için. Yani zaten niyetleri varmış da zamanını bekliyorlarmış diyelim. Arkadaşınızla uyursanız başınıza neler gelebileceğini anlatan ibretlik bir aşk hikayesi.

Arkadaş ayağının pek güvenli olmadığına kanıt 5 film

BAKMADAN GEÇME!